Sider

søndag 3. januar 2010

Ut med jula....


Nå er jula nesten ut av huset,det tar noen timer det også... Tror ikke mannfolk skjønner hvor mye tid det tar. En må jo tørke støv å vaske litt samtidig også. Trolla har stått innestengt i et skap,å de har nå fått kommet fram igjen,troll trives ikke så godt ilag med nisser skjønner du. 

Vinduskarmen på kjøkkenet er pyntet med mini Ildtopp.Ildtopp er en undervurdert plante spør du meg. Den er  dekorativ, fins i mange farger å den tåler mye. Jeg har planer om å kjøpe meg et kamera i løpet av våren.Mitt kamera er ikke bra nok,å jeg låner kameraet til min samboer,men det er heller ikke bra nok til å ta nærbilder å på kvelden å sånn som man gjerne gjør når man ska ta bloggebilder. 
Syns det er vanskelig å finne hva jeg skal ha men det er utrolig mange fine bilder rundt omkring på bloggene til alle de fantastiske bloggedamene rundt omkring i Norge. Jeg er så imponert over dere alle sammen. Kan man gå inn på en fotobutikk å si man skal ha et bloggekamera? 
 

2 kommentarer:

 1. Hei Karin :o)
  Ja her hos meg er også jula ute, og ja det tar utrolig lang tid på å rydde og vaske den vekk ;o) Flotte blomster, jeg elsker Illtopp, skal ut i morgen og kjøpe meg et par…. Ang kamera, så bruker jeg et lite kompaktkamera kalt Canon IXUS iS (8 mega pixel) og det er heller ikke så dyrt, kostet litt over 1000-lappen for 1 år siden. Et kjempeflott kamera, som er lett å ta med seg og tar knallgode bilder. Det er ikke så lett å få fine bilder på denne årstiden, det er for mørkt og bildene blir ikke bra…. Tror de fleste sliter med dette på denne tiden :o) Å bruke blitz har jeg også dårlig erfaring med, det beste er uten blitz, og ta bildene når det er lyst. Se innlegget til Gry med bloggen ”Thelma Louise”, http://thelma-louise-oslo.blogspot.com/
  Her skriver hun litt om fotografering og lys… Ikke vær redd for å spørre om noe hvis du lurer på noe :o) ønsker deg en fin uke, og en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Hei Karin! Godt Aar! :)
  Eg byrja å le av kommentaren din, eller ikkje av kommentaren din - men av iveren din til å fortelje om gode ting i livet ditt. Og så vart eg også glad, og så kom latteren :)Eg tenkte vel ikkje over det før i dag; kor mange som les det eg har valgt å skrive? Og då er det sjølsagt kjempekjekt at fleire i dag legg att helsingar der dei fortel om at eg har minna dei på gode ting i livet sitt! :) Herlig! Kvalpen er no sjølvsagt noko å glede seg til! Og alt det andre du nevnte også! Men å få eit lite levande vesen i hendene, er alltid spennande! Vi har ein ny beboar her etter julaften, ein gullfisk. Eg har klart å bli glad i han allereie :) Vi skifta vatn hos han i går, og eg var så redd for å skade han. Storesyster er stolt "mamma", lillebror bryr seg ikkje så veldig. Han har astma og allergi, og difor kan vi ikkje ha andre kjæledyr.

  Kamera finns det nok eit enormt utval av... Viss du skal kjøpe, kan det vere lurt å sjekke forbrukerrapportar. Eg fekk meg ny ekstern blitz til jul, og det åpna opp eit nytt univers m.t.p. innefotografering! Fekk kameraet mitt i juni, så eg er IKKJE proff, så det er sagt! Men lærer litt kvar dag.

  Ha ei flott januarveke! Takk for hyggjelege besøk på bloggen min!

  Klem Elin :)

  SvarSlett