Sider

lørdag 6. februar 2010

Oppussing av kjeller

Da vi flyttet inn i rekkehuset vårt for noen år tilbake bestemte vi oss for å pusse opp kjellern som var ei stor bod.Vi villa ha litt bod å ei kjellerstue. Her er bilder fra da vi begynte å pusse opp. Det ble lagt varmekabler i gulvet å lagt flis over.Den er svart å ganske tøff.

 Vi fant ut at en av veggene ville vi ha i en mørkere farge enn resten siden det skulle blitt hvite vegger på resten.Her er malingsspannene åpnet å det er bare å begynne...Vi fant en lilla farge som heter aubergine å en liten vegg ble malt med denne fargen å en annen kort vegg ble malt i grå siden en liten ovn skulle stå her.Her er møbler plassert å tv har kommet opp i tv-kroken. Min samboer fant ut at en bar var noe som ville vært kult å ha nedi her,som sagt så gjort. Han er ingen snekker,men jaggu meg så bygde han seg en bar.Helt alene,uten hjelp fra noen.Her har han satt opp det som skal bli selve baren. Her er baren helt ferdig å beisa i nesten svart.Med 2 kjempefine barkrakker også.Her er kjellerstua sett fra en anne vinkel.Det er bare så synd når man bruker så mye penger på å pusse opp så blir den altfor lite brukt.Dette er gamle bilder helt fra begynnelsen,det er solgt diverse møbler å erstattet med nye å ting er flyttet på.Alt ble gjort i håp om at vi skulle bruke den oftere.Men har ikke helt lykkes med det,men det er varme i gulvet å veldig behagelig å være der når det er kaldt å på sommern er det også behagelig å være der fordi da er det litt kjølig der.
Kan vise bilder senere for hvordan det ser ut der idag.Ønsker alle ei god helg!

 


1 kommentar:

  1. Hei Karin! Plutseleg tilbake etter ei hektisk veke! :) For eit kjempearbeid dokke har lagt ned på rommet du viser! Blei veldig spesielt og flott!

    Ynskjer deg og dine ei FLOTT februarveke!
    Klem Elin :)

    SvarSlett