Sider

tirsdag 27. april 2010

Min nye skrivepult

Her i gården har vi det bare bra.Det har vært kjempefint vær i det siste.Da får man lyst til å så å styre med planter å hage,men plutselig så kan snøen lave ned også.

Alfred har det fint.Han veier nå akkurat 6 kg,vi veier han en gang i uka,men dessverre så må jeg veies også,så trekkes min vekt ifra,jeg er ikke like fornøyd med meg selv men er godt fornøyd med han.Han har liten eller ingen matlyst om morgenen, så stiger matlysten utover dagen,på kvelden er han veldig sulten. 


Jeg har fått meg en kjempesøt skrivepult av min samboer. Den er hvit,å fra Ikea.Kjempefin er den! Jeg har mest mørke møbler ellers i huset så jeg syns det var koslig med noe hvitt den gangen her.Jeg har kjøpt meg noen hvite terrakotte krukker fra Plantasjen å sådd Blomkarse.Mamma har alltid Blomkarse i sine altankasser å det er en koslig plante.Jeg har ikke så mye vindusplass så en skrivepult passet bra å ha frøene mine på.


 Da jeg hadde sådd å plassert alle krukkene på pulten,under nøye overvåkning av Alfred,å jeg var nede på stua,så ble det plutselig så stille på rommet ovenpå.Der fant jeg han,oppå skrivepulten med en stikling i munnen.Det var litt komisk men jeg ble litt sint også,så noe bildet ble det ikke.Måtte flytte pulten så han ikke hopper fra senga å oppå den mer.Han er nemlig glad i jord å elsker å grave.Jeg håper bare Alfred ikke roter mer her nå. 
Stolen er også fra Ikea,den er malt hvit å puta er også derifra.Har ei gjesteseng innpå dette "grønne" rommet,der er det litt puter å bamser å sånn å Alfred liker å sloss med de søte bamsene,tror han banker de skikkelig innimellom.Her er han i aksjon.
11 kommentarer:

 1. Så fin pult og stol! Forstår at denne Alfreden din er litt av ein luring :) Glad eg slepp å vege meg på kommando... Men det er lurt å følgje med litt? Vofsen skal vel leggje på seg ein del?

  Kos deg i dag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Heia ♥

  Blir alltid så glad når du kjem på besøk og legg igjen kommentar ♥ Og så får eg klem ifra Alfred oxså da!!! Så koselig ♥ Ej rekna med han veit ken ej e hehe...

  For en nydelig header!!!! Og soooo søt da...der var han vel ikke så gammel ?

  Kjempestilig og flott pult og stol, likte jeg kjempegodt ♥

  Leste du den stygge kommentaren jeg fikk i går kveld på siste innlegget??? Jeg ble så innmari lei mej og skuffet!!! Fytti katta att det går ann å oppføre sej så dårlig!! Glad det er får der "ute" som er slik!!!

  Men jeg skal ikke slette den!! Den skal få stå der!! :)))

  Ønsker dej en super duper fredag og helg ♥

  Klem Hege ♥ (til Alfred oxså)

  SvarSlett
 3. Hei Karin
  Ja, Cesar Milan er bare skjønn, og det sammer hundene hans ♥ Koselig bilder av lille Alfred og litt av en luring :o)) Ønsker deg en strålende søndag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for fine ord Karin! Håper du har det bra, og at Alfred veks og trivst!

  Vil ynskje deg ei fin, ny veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei Karin! Eg har noko til deg på dagens første innlegg :)

  Ha ein vakker tirsdag! Her skin sola :)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. :) Så bra at du blei glad! Eg er ikkje flink å gi sånne vidare, men tenkte at du av alle fortente han verkeleg! Du har muntra opp meg så mange gongar! :) Håper du har hatt ein fin dag!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 7. Hei Karin! Skal du slutte å blogge? Uff, det var trist! Håper du har det bra? Eg vurderte også å slutte av triste årsaker for ei tid tilbake sidan... Men så fann eg styrke til å fortsetje. Du må velge kva som er best for deg! Er så glad vi blei kjent her inne! Lykke til vidare Karin! Finn styrken din, og bruk han!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 8. Hæææææ??? Hallo???

  Nei no ble jeg lei mej :(( Skal du slutte å blogge kjære du ? ♥ Uff da , nei nå ble jeg satt ut...øhhhh..

  Du må jo selfølgelig finne ut av det selv og gjøre det beste for dej da :)))) Hvertfall kjempekoselig å treffe dej her inne ♥ Skal aldri glemme dej og Alfred ♥

  Takk for gode ord , og dem treskoa var drit sexy ja hehe ♥ I like a lot ♥

  Ønsker dej en herlig helg da vennen ♥ Jeg har give away ♥

  Klem Hege :)))

  SvarSlett
 9. Hmm, jeg håper også du fortsetter å blogge! Setter så stor pris på denne kontakten og nytt om Alfred. Uansett håper jeg vi fortsetter å ha kontakt, og det er kanskje på tide å la "gutta" treffes?

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei Karin! Så kjekt å få helsing frå deg! :) Håper du er innom av og til? Vil ynskje deg og Alfred ein flott søndag, og ein god 17.mai!

  Stor klem frå Elin og lillebror! :)

  SvarSlett
 11. Hei vennen ♥

  Tuuuusen takk for koselige kommentarer Karin :)) Kjempehyggelig ♥

  Det var veldig trist å høre at du har opplevd det trist i det siste , det er så mye en sku forandra på her i livet hadde en kunna gjort det!!!! men enkelte ting rår en ikke over...dessverre! :o/

  Men ej blir no so glad når ej får kommentar fra dej ej , det e litt spesielt her inne , enkelte føle du og he bedre og meir kontakt med en andre , rart og merkelig , men slik oppleve ej det :)) Og ej he alltid likt dej so godt da!! Smil :))

  Og bildene av Alfred blir ej so glad av , da sitte ej berre å smile , for han e so skjønn ♥

  No skal ej legge mej , ej laga til et 40 år gilde i går , og det blei hæla i taket til seine natta haha...og ej hadde vel ca 3 tala hehe...!! Så i dag he ej blogga en del rundt omkring her inne :))

  Ej skal legge mej og lese Kamille ♥ Du får hilse og gi Alfred en kos fra mej , og ej håpe du he det bra vennen!! Blei glad når ej leste att du kjem til å besøke mej innpå bloggen!! :)))))

  Ønske dej ei ny herlig veke og en fin 17. mai i morra :)

  En go klem fra mej ♥

  SvarSlett