Sider

tirsdag 15. juni 2010

Hummer og kanari

Sånn kan det (ofte) se ut hjemme hos oss... Ikke no pent syn men jeg kan godt vise dette også jeg da.


Badet er imidten å de andre er soverom.Dette er noen dager siden å det ser ikke så mye bedre ut enda. Kanskje litt,men litt mere hybelkaniner attåt. Skal skjerpe meg å gjøre litt i uka her. Det her går virkelig ikke an,hva om svigermor plutselig kommer?!


Jeg har kastet meg på "skift ut dine knotter" trenden...At jeg ikke har fanget opp dette før.Jeg har litt Ikea møbler å de har verdens kjedligste knotter.Jeg har byttet ut til denne på et glasskap jeg har. Ble sååå fint! Anbefales! Det er sånne småting som er prikken over i`n. Her er hele skapet da.Jeg har flere knotter på lager å de skal litt histen å pisten. 


Jeg har også "dilla" på lysestaker.
Spesielt for telys.
Syns denne er fin,ble kjøpt på et party for ei tid tilbake.Jeg pynta med stener oppi glasset. Elsker stener...


Det ble litt forskjellig i dette innlegget,håper noen syns det var interessant. Gjett hva,jeg skal gå å rydde litt her nå... ingen vaskehjelp her i gården,her gjør vi alt sjøl.
3 kommentarer:

 1. Ikke så avskrekkende bilder det der, Karin. Jeg hadde nok skremt flere med bilder av rotehuset mitt :) Jeg har også dilla på telysestaker. Når vi ikke får skikkelig sommer kunne det like gjerne vært mørkt også, det er faktisk veldig koselig med levende lys. Jeg skal være litt hjemme noen dager, kanskje jeg også får fingeren ut av **** og får rydde og stæsje litt i huset!

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Ikke noe det der frøken ;p Til tider slik hos mej oxså , spesielt under opppussingen!!! Det var KAOS!! Hehe...men støvet og rotet drar ingen plass , så vi får ta det når vi gidder ;)) Jeg er litt sånn att jeg rydder litt hver dag...så da blir det lixom ikke så fryktelig mye å ta igjen senere...! For jeg liker IKKE å vaske....syns det er dritkjedlig rett og slett...sjeldent det er *morro* hvertfall!
  Knottene er bare utrulig nyyyydelige!!! Og det er helt sant att det blir noe helt annet med en ny knott :))
  Glass til telys er bare lekkert!!! Jeg elsker glass , og har mye av det selv! Den typen der har ikke jeg sett før , og den var kjempefin ♥ Er vel fra Perfect Home party den der da hehe..

  Ønske dej en strålende kveld videre , i morra ska ej på shopping!!! Tralala..

  Klem klem :)

  SvarSlett
 3. Hei☺
  Ikkje gale ditta☺
  Så flotte knotta du har kjøpt,kjekt med forandring☺
  Å bedde va kjempeflott♥
  Ha en fortsatt fin kveld☺
  Klem Nina

  SvarSlett