Sider

lørdag 17. juli 2010

Tusen takk...

Tusen takk for alle gode kommentarer dere legger igjen til meg,det er veldig koslig...Vi har strålende vær i Trondheim idag.Livet blir helt annerledes for mennesker å dyr når sola skinner å det er godt å varmt.Alfred å jeg har vært ute i sola idag.Han er sprekere enn meg å han springer opp bakkene.Vi hadde med vann å godbiter å tok oss en hvil i skyggen underveis.


Her er god gutten 


Alfred hilser å ønsker alle en god sommer...Nå ligger han på det kalde gulvet i kjellern å hviler seg etter en lang å god dag ute i godværet.

6 kommentarer:

  1. Hei hei :)))

    Så kjempeflott header!!!! Nydelig ♥ Å Alfred er bare sååååå søt og sjarmerende....han ser veldig glad ut ♥
    Må hilse tilbake og ønske god sommer til go gutten *min* :o))))

    Ha en flott Lørdag :))

    Klem Hege

    SvarSlett
  2. Hei

    Takk for koslege kommentarar inn på bloggen min
    Han Alfred er berre så søt og kjempefin!

    SvarSlett
  3. Så koselig å se nye bilder av Alfred. Han er en skikkelig kjekkas :) Lukas har virkelig fått kjørt seg de siste dagene med masse folk på besøk og mye aktivitet. Han hviler ut nå tror jeg, orker liksom ikke å flytte så mye mer på seg enn han må.

    Klem til deg og kos bak øret til Alfred :)

    SvarSlett
  4. Hei Karin! Så kjekt å høyre frå deg! :) Takk for fine ord! Alfred ser ut til å ha det heilt perfekt! Ser for meg at du og han kosar dokke veldig om dagen! :)

    Ynskjer deg ei flott juliveke!
    Klem frå Elin :)

    SvarSlett
  5. Så koselig å høre at du har lett etter meg;)
    Ble jeg glad;) Legg meg til så har du meg til neste gang;) Kan love at det ikke blir lenge mellom innleggene nå... men trengte en pause:)

    Så nydelig navn på hunden! Alfred... ahhh bedårende.. å så vakker!

    Ha en deilig sommer videre!

    God klem Malin

    SvarSlett
  6. Hei Karin
    Søte lille Alfred, ja det er kjekt med hund – koselig selskap ♥ Takk for tips ang filmen ”Wild Hogs” – har veldig lyst til å se den, men har ikke blitt ennå… Ser ut til at den er råbra! Stilige plakater du skal ha opp! Ønsker deg en flott fredag og snart helg :) Sommerklem fra Mette

    SvarSlett