Sider

onsdag 29. desember 2010

Fine dager i marka

Det er så fint ute nå... masse snø og det var faktisk sol idag også. Når man har hund må man ut på tur i skog og mark.Det er godt å få frisk luft og litt mosjon.


Også er det så godt når vi kommer inn å kose seg i en varm stue...

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Ååååå du er så snill!!! Skriver mail og kommentarer til mej gjør du selv om jeg ikke har tid, ork osv til å gjøre det samme tilbake!! Men nå tok jeg mej sammen og skrev til dej , jeg har ikke sendt dej pakke....men jeg har ikke glemt det , og gir dej beskjed den dagen den går i posten her hjemme ♥ Så superflotte innlegg med nydelige bilder du viser!!!! Herlig ♥ Og so fin bloggen din ble med rødt og en vannvittig flott header :)))))) Du er flink Karin ♥ Ellers er jo Alfred bare helt råsøt der han sitter fremfor juletreet ♥ Og så fint pyntet da :)))

  Må bare si tusen ♥lig takk for alle dem flotte kommentarene og ikke minst super koselig mail fra dej , det varmer skal du vite ♥ Ingenting er så godt som en liten oppmerksomhet i vanskelige tider som nå :)

  Jeg ønsker dej ALT godt i det nye året som kommer , og jeg er veldig glad for å ha truffet dej her inne i store blogglandia ♥

  Nisseklemmer fra Hege ♥

  SvarSlett
 2. Nydeleg lay out og header! Vil takke deg Karin for alt vi har delt i 2010! Hels til skjønne Alfred også!

  Eg ynskjer dokke alt godt i 2011!

  Største klemmen
  frå Elin!

  SvarSlett
 3. Kjære Karin og Alfred,

  vi ønsker dere et knakende godt nyttår - og håper at kvelden i morgen går fint for seg, spesielt for de firbente som ikke forstår noe av alt bråket. Takk for at vi har fått bli kjent med dere, vi ønsker oss flere treff neste år!

  Klem fra Grete og Lukas

  SvarSlett
 4. Nydelig kavalkade!

  Takk for masser av god inspirasjon og koselige kommentarer i året som har gått..

  Gleder meg til å følge med videre i 2011 :)

  ♥ GODT NYTT ÅR! ♥

  Nyttårsklem fra Tove

  SvarSlett