Sider

onsdag 28. september 2011

Fortsettelse....


Skrev igår om hytta vi har kikka på i Åsen. Vi tenkte leie den. Hadde vært morro for oss alle å ha en plass å reise til.
Dette er ikke hytta altså,men det er så utrolig sjarmerende med sånne fjøs og bygninger som står langs veien. Merket av tidens tann...så er de utrolig vakre..

Her er den,gjengrodd og skriker etter litt omsorg.

Her er Alfred og jeg,klar til å utforske innsida av dette koslige huset.
Se så koslige tapet da! Syns dette var utrolig sjarmerende.

Dette er kjøkkenet.

Og her er rotet vårt.Vi hadde med oss kaffe,brus og boller som vi inntok stående.


Det var to store soverom i hytta. Ingen møbler men fine rom og gulv.Fine,nye vinduer var det også.
Alfred sniker seg med på de fleste bilder.Han syns dette var spennende.Han hadde en egen jobb med å passe på oss alle sammen.Det ble en sabla jobb ettersom vi var flere som var der og beveget oss opp og ned og tilogmed ned i en mørk kjeller.
Syns denne døra var utrolig fin.
Vi tok farvel med hytta,den var en fin drøm,men ettersom den kun var til leie og med så mye å gjøre både utenfor huset og innenfor så ble det med drømmen.Men morro for oss alle å se den alikavel.

Vi gikk nedover mot bila

Været var kjempefint.Vi kom til noen kyr som stod innenfor et gjerde.

Her er vi på tur ned til bila,Alfred koser seg i godværet.

Vi gikk forbi disse kyrne.De kikket dumt på oss. Jeg prøvde liksom snakke litt med de men oppdaga fort at det var Alfred de fokuserte på. Så stod vi da ved gjerdet å kikka inn på disse kuene som kom nærmere og nærmere.

Alfred var løs og han kikket nysgjerrig på disse skapningene som kikket tilbake på han.

Like etter at dette bildet ble tatt,fant Alfred en åpning i gjerdet og sprang inn til kyrne.Jeg har alltid likt kyr,de virker gode, varme og litt dumme...men snille..men når Alfred kom inn til de så samla de seg sammen disse voldsomme skapningene og jaga Alfred fra kant til kant.Han sprang som en tulling og vi ble alvorlig redd han skulle bli trampa ihjel. Pappan sprang nedover veien og åpna en port der og ropte på Alfred som da begynte bli sliten og hadde 7 enorme kyr springende etter seg. Alfred hørte heldigvis etter og sprang ut og grinda ble smelt igjen.Dette kunne gått galt.Vi har lært litt av det. Trur ikke kyr og hunder går så godt ilag.
Men det gikk bra,heldigvis.

Og til deg Alfred,ikke lek med kyr igjen.

3 kommentarer:

 1. Nei Alfred, din tulling! Du må ikke springe etter store kyr! Broren din syns de er kjempeskumle, så egentlig er du sikkert en veldig modig hund siden du tok sjansen :)

  For en idyllisk plass, Karin! Ikke noe håp om å få kjøpe den? For et potensial for fritidshus, og ikke så langt å dra heller... Skjønner godt at dere dro tilbake dit i alle fall!

  Nå ser vi frem til helg her, tenk om vi kunne få enda en helg med det deilige været som har vært en stund. God helg til dere alle mann!

  SvarSlett
 2. Så flott at det fungerte nå! :) Da hjalp sikkert endringen jeg gjorde i går får deg også. :) Og du er ikke for sen, for trekningen er på lørdag. ;)

  Kan ikke se at du ble registrert som følger... så nå får jeg bare KRYSSE FINGRE for at jeg ikke har fått det problemet igjen. Nå er det virkelig nok teknisk krøll for en stund!!!

  Så godt at det endte bra! Jeg har alltid vært litt redd kuer jeg (så store!), så forstår at det var en skremmende opplevelse for Alfred.
  Og du... den røde tapeten i huset var artig! Så stygg at den nesten var kul. :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Først og fremst. Den hytta hadde skikkelig potensiale. Og nydelig område. Men skjønner at dere ikke vil legge altfor mye jobb i den når den bare til leie. Likte døra og gulvene kjempegodt. Og så bra at det gikk bra med Alfred. Hadde blitt redd jeg også. Men måtte flire litt for meg selv. Synes jeg ser han der han løper med kuene i hælene;)
  Håper du har en fin helg Karin.
  Klem fra meg!

  SvarSlett