Sider

lørdag 12. september 2009

På tur!

I sommer var vi på motorsykkeltur. Vi kjørte opp Trollstigen,som er veldig tøft,spesielt når noen har høydeskrekk å kjører en stor motorsykkel.Norge er utrolig vakkert å jeg kan forstå at turister blir fascinert av dette vakre landet. Dette er Stigfossen som er første stopp opp langs Trollstigen. Utrolig fint! Bildet til venstre viser den svingete veien oppover. På hjemturen kjørte vi også opp til Dalsnibba,noe som var litt mer skummelt enn Trollstigen,syns jeg da. Det nederste bildet viser meg på toppen av Dalsnibba. En heftig opplevelse,å anbefales til andre som er glad inaturopplevelser å fjord å fjell. Å husk å ta bilder når du er på tur. Kjempearti å se tilbake på.

10 kommentarer:

 1. Hei! Og takk for koselig hilsen :)

  Norge er er vakkert land, ingen tvil om noe annet. Vi er priviligerte som får bo her, med alle godene som følger med!

  Jeg har enda ikke kjørt opp Trollstigen, men den den turen skal tas før eller siden :)

  Ønsker deg en fin start på uken! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Norge er vakkert ja! Jeg skulle nok vært mye flinkere til å benytte meg av eget land:) Men ferieturene går jo for det meste utenlands.

  Flotte bilder, og der har faktisk også jeg vært:)

  Finfin dag til deg!
  klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 3. Takk vennen for nydelig kommnentar hos meg:)
  Vakre naturbilder du vider! Vi bor i et vakkert land:)

  Klemmer Malin

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fantastisk tur. Trollstigen har jeg kun vært en gang. Det er spektakulært:) Jeg tar gjerne turen dit igjen for å vise mini prinsessa.
  Ha en herlig dag:)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for koselig kommentar på siden min. Trollstigen er bare utrolig vakkert, var der i 2000, på ferie. Aldeles nydelig natur.
  Ang å legge inn en klokke, så koster det ingen ting. Prøv igjen, og hvis ikke så send meg en melding. Ha en fin uke. Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Takk kjære venn. Du er bare for god du.

  Kjærlig hilsen Malin

  SvarSlett
 7. Stikker bare innom en liten tur for å ønske deg en fin helg. Håper du har det bare bra?
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Jo mer jeg reiser i eget land, jo vakrere synest jeg at det er, ikke mange som kan vise slike vakre landskaper....nydelige bilder!

  SvarSlett
 9. Så flotte bilder :)
  Helt utrolig vakkert i Norge. Vi pleier å ta en liten kjøretur hvert år. Uten mål og mening, stopper der vi vil og koser oss. :)

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 10. Hei Karin, så trist at du tenker på å legge ned siden din. Skal jeg være ærlig så har jeg også tenkt tanken på å legge ned min. Syns det er mye arbeid, oppi alt i min hverdag. Men jeg får prøve en stund til... men veldig koselig at du liker bloggen min og kjempe kjekt at du kommer innom, setter i alle fall stor pris på det. De hvite gresskarene mine kjøpte jeg i Budapest, men har fått tak i noen orange her hjemme. Fant plutselig ut her om dagen at jeg kunne jo bare spraye dem hvite!!
  Ønsker deg i alle fall en riktig fin helg, og bare legg igjen en kommentar og spør hvis det er noe...
  Klem fra Mette

  SvarSlett