Sider

søndag 1. november 2009

LONDON

Jeg har vært i London,det er en fantastisk by.Anbefales til alle som liker shopping,sightseeing å god mat i en spennende by med mange attraksjoner. Vi tok London Eye å fikk et overblikk over London å fikk se fra oven hvor stor den byen er. Vi var også i Madame Tussauds å så på Madonna,Britney Spears, The Beatles å denne dama..... Lady Diana. Som er min absolutte favoritt. Jeg ble tatt bildet av ved siden av henne å hun var en god del høyere enn meg ja, å ganske my penere også. En nydelig dame.

 

 London er en fantastisk by,man har ikke lyst å gå å legge seg. Men det er en kostbar by å besøke,men det er verd hver en krone.Jeg var også i en julebutikk hvor det var jul hele året.Trodde jeg skulle gå berserk der inne men det gjorde jeg ikke. Var mye glitter å stas men gikk da ut med en pose med litt av hvert.Kjøpte blant annet noen kjempefine julekuler med motiv å litt glitter å hvor årstall står på.De er kjempelekre. Skal henge på juletreeet.

London bridge er et must å veldig fin å ta bildet av.Det er en fantastisk opplevelse å gå over den brua en sen kveld å se hvor fint det er med alle lysene. Så London anbefales på det sterkeste til alle som har lyst å se en berømt storby. Har hatt veldig lyst å vært der i juletida,å se alle lysene som er tent. Det hadde vært noe det.

7 kommentarer:

 1. Åååå så spennende. London er en by jeg kunne tenke meg å dra til, og Madame Tussauds er et av stoppene jeg alltid har hatt lyst til å se. Lady Diana var en vakker dame ja, jeg brukte å samle på bilder av henne for en tid tilbake. Hi hi… Koselig at du fortsetter, er nå innom her støtt og stadig for å se :o)
  Takk for koselig ord på siden min. Er vel bare litt nede for tiden, men takk for varme og oppløftende ord. Håper du har det bare fint. Ha en riktig fin kveld, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Stor koser meg i London, og neste gang skal jeg prøve meg på t-banen også...etter litt press...gulp....koser meg der, og shopper alt det jeg klarer å bære..ha ha ha

  SvarSlett
 3. :o) tusen takk for koselig kommentar...
  Koser oss ja, men det ble mer å passe på - hehe.. men det går nok bra etterhvert...
  Ønsker deg en riktig fin kveld. Klem, Mette

  SvarSlett
 4. Tusen takk for bursdagshilsen! Ja, vinduene er jo på en måte to kors, sånne type sveitservinduer :)

  SvarSlett
 5. Takk Karin, for koselig hilsen :o) Jo, Bamse har det bare fint. Han fant seg fort til rette og blitt min lille baby :o)

  Er bare så utrolig fin, han får meg i godt humør. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har fått meg hund tidligere… he he. . . Blir moro når han blir litt større og vi kan gå turer… å jeg er så glad fortiden… har fått litt energi også (smil..) tror jeg skal begynne å male skapet som jeg kjøpte tidligere i høst… Håper du har det bare fint, og takk for at du titter innom meg :o) koselig.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Heia! Så kjekt at du fann vegen innom sida mi! :) Eg har kika litt på flott tekst, og fine bilder her hos deg! Eg bor midt mellom Ålesund og Geiranger, så det kan no hende du har passert her på sykkel? Stikk innom deg seinare!

  Ha ei flott novemberhelg!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 7. Hei og takk for koselig hilsen :)
  London er en flott by med noe for enhver smak.

  SvarSlett