Sider

torsdag 28. januar 2010

Bilder fra Trondheim


Tenkte vise noen bilder som ble tatt her i Trondheim da det var sprengkulde.Naturen var såååå nydelig å jeg tror mange tok med seg fotoapparatet ut. Dette er juletreet vårt som ble satt ut,tror ikke vaktmesteren trodde ta det med så lenge det stod oppreist for han visste jo ikke om det var ekte eller et juletre. Da det blåste overende en kveld var det borte neste dag.

Naturen var så utrolig vakker disse dagene da det var sprengkaldt. En kan nesten ikke klage på kulden når den viser seg så vakker. 
Det var rim på trærne så de var helt hvite.Det er ikke ofte man ser det slik. Er de ikke fine? Jeg er veldig glad i naturen,å snart kommer en liten valp til oss,så da blir det mange turer i skog å mark tenker jeg. Vi har nedtellign til valpen vår,Alfred,kommer. 1 uke og 4 dager så kommer han.1 kommentar:

  1. Hei Karin! Vakre bilder! Det var veldig spesielt med kulden her også. Fekk aldri tatt bilder av frosten på trea, men tok veldig mange andre fine bilder! Hadde berre sånn problem med at fingrane fraus noko alldeles! Måtte ut av vottane og stille inn og sånn. Bloggen din var fin no, hadde litt problemer med å lese teksten ein dag eg var innom? Håper dagane går fort, og at kvalpen snart er i hus!

    Ha ein fin torsdagskveld!
    Klem frå Elin :)

    SvarSlett