Sider

fredag 19. mars 2010


Legger ut litt bilder av blomster idag,er spesielt glad i roser. Kunne gjerne hatt roser rundt meg hver dag jeg... Alfred ligger å slapper av, han skal legges i buret sitt snart for da skal jeg på jobb,så kommer den snille pappan å tar ham ut.
 

5 kommentarer:

 1. Hei Karin
  Titter innom for å ønske deg en fin helg :) Nydelige roser ♥ elsker roser jeg også og kunne veldig godt tenke meg å ha friske blomster overalt! hihi... Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Nydeleg med roser! Enig i at eg kunne ha hatt friske roser rundt meg kvar dag! :) Men kanskje det er lurt å ha berre av og til, for då blir det ingen selvfølge? ;)

  Kos deg i helga!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei Karin, den "kongen" er bare en leke, det er ikke noe godteri å få der. Det blir fort en favoritt som han nesten gjør hva som helst for å få leke med. Vi bruker den i trening nå, han får ikke beholde den innimellom :)

  Jeg er forresten enig i at blomster er herlig, serlig på denne årstiden. Min favoritt er tulipaner!

  SvarSlett
 4. Hej Karin!
  Tack för dina rara hälsningar.
  Vilken vacker bukett rosor.Jag skulle också kunna ha rosor på bordet varje dag. Köpte en bukett i helgen, men tyvärr så nickade flera av dem bara efter en dag. Är svårt att få rosor att lyckas, ibland står de många dagar och ibland så dör de efter någon dag.
  Kram Raina

  SvarSlett
 5. Nydelige blomster , jeg oxså elsker roser , men oxså tulipaner ♥

  Jeg vil ønske dej en herlig ny uke når jeg først tar titten innom ♥

  Er såååå søt voffsen din da ♥

  Klemmer fra mej ♥

  SvarSlett