Sider

torsdag 18. mars 2010

Har ingen overskrift på dette innlegget... det måtte bare bli sånn, jeg satt lenge å vurderte hva jeg skulle skrive å hva jeg skulle skrive om... å travle damer har ikke tid til å sitte å fundere på sånt no.

Jeg har forresten kjøpt meg en keep calm,carry on plakat.Den var kjempefin!! Kjøpte en ribba ramme fra Ikea også. Så nå er jeg frøken hermegås.Liker ikke å kopiere alt det andre gjør, men syns plakaten er kjempefin.Tilogme min samboer syntes det.Å siden det er en plakat med tekst fra 2.verdenskrig,for å holde soldatenes mot oppe.Det liker jeg! Å mitt mot trengs også å holdes oppe mange ganger i løpet av dagen.

Skulle vel slått til med en i en sprek farge,turkis eller grøn eller noe annet spennende,men den ble bestilt i svart,trygt å godt. 
Er kjempefornøyd.

Jeg ser plakaten med en gang jeg kommer ned trappa fra 2.etasje så jeg ser den før jeg skal på jobb,å det trengs mange ganger ;-) 

Må også slenge med et bilde av godgutten Alfred.Han blir bare mer å mer fotogen. 

Til opplysning veier han 3,8 kg nå å er blitt mye flinkere til å være litt alene. Han er ganske intens da,jeg får ikke gjor så mye for han springer mellom beina mine. Men det er koslig det å.

3 kommentarer:

 1. Oj... Lukas veier en kilo mer, vi var hor dyrlegen i går og der viste vekta 4,75 - noe som er et halvt kilo opp på ti dager. Jeg tror ikke Lukas er overvektig, men han har hele tiden vært ganske mye større en søsknene sine. Vi får vel passe litt på :)

  Fin plakat, forresten. Jeg kjenner at jeg trenger sånne oppmuntrende slagord selv innimellom. Det nærmer seg slutt på uka, ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hei Karin
  Så herlig bilde der han sitter i trappa og titter opp :)) han vokser fort da! min lille Bamse veier 2 kg og blir 6 måneder i morgen :) Flott plakat du har fått tak i... Ønsker deg en riktig fin kveld og god helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Åååå helan did kor skjønn da!!! ♥♥ Kjempesøte...hehe det herlige blikket..fotogen ja ;)

  Tusen takk for titten innom bloggen min Karin , kjempekoselig also ♥

  Og lisjesnuppa mi Victoria blei sååå gla når du hadde skreve kommentar til ho ♥ Svært det vet du for en jente på 9 år :o)

  Det skiltet likte jeg kjempegodt , har tenkt på et slikt jeg oxså men vet ikke helt hvor jeg skal henge det...hmmmm...får tenke litt da ;)

  Ønsker dej en riktig go helg og voffsen da ♥

  Hopp og Sprett fra Hege :o)

  SvarSlett