Sider

søndag 11. april 2010

BIKER-ALFRED

Nå er påska vel overstått å vi har jobbet som noen gale alle her.Da påska var over så det ikke ut hjemme hos oss å vi hadde dugnad for å få huset i noenlunde stand igjen.Enda så er det ting som skulle vært gjort,men pytt sann.Ingen dør av litt hybelkaniner i krokene. Jeg har vært så heldig å få en award også.Den første i hele mitt liv. Det er fra bloggen Heges cute N` cool blogg.Kult navn! Å det er en av mine favoritt- blogger.Hun har en kjempefin blogg å viser masse fine bilder. Tusen,tusen takk for awarden. 
Tusen takk fra Alfred og meg ;-) Syns det var veldig,veldig koslig. Alfred har hatt en innholdsrik dag i dag,vært på lang tur sammen med en annen hund,som var 100 ganger større enn han,men det gjorde ingenting. Han har også vært på sin aller første motorsykkel-tur. Derav overskriften.Han er nå en Biker dog. 
Her sitter han på med pappan sin.Han ligger i en veske som er laget for hund på mc.Han ligger i den veska når han kjører bil med oss så han er trygg i den.Vi var ganske spente på hvordan han skulle takle det men han var helt rolig å trygg i veska si.Her er han sammen med meg etter at vi kom hjem fra tur. Han ville veldig gjerne opp fra veska da,men det var ingen skjelvende,redd hund jeg løfta opp fra veska.
Ellers er alt bare bra med oss. Kjøpte meg en Pelargonia på Plantasjen før helga. Jeg har aldri hatt den før,den minner meg om mormor. Men den har en nydelig farge å hvorfor ikke. Jeg kjøpte også 2 stiklinger med rød blomster,den ene skal mamma få.

5 kommentarer:

 1. Hehe, Alfred er en skikkelig tøffing han ja! Mangler bare skinndress og briller nå... Artig at de oppfører seg så likt. Jeg tror nok ikke de sulter frivillig nei, etter hvert klarer visstnok hunder seg med ett måltid om dagen, så jeg har ikke panikk ennå. Lukas skal forresten til ei nappedame igjen på fredag, det blir spennende. Vi følger spent med på oppdateringer og nye bilder :) Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Ja no he ej savna dej her inne..hehe :)) Tusen takk Karin for gode ord på bloggen min og her inne hos dej ♥ Utrolig hyggelig ♥ Kjekt du ble glad for Awarden din da :)

  Fortjente jo den du og Alfred ♥

  Jeg har kosa mej og lest innlegget ditt og sett på stilige bilder :) En veldig flott blomster som minner dej om din kjære ♥Mormor♥

  Tenker og savner min mormor jeg oxså utrolig mye til tider ♥ Å ha en mormor var trygt og godt for mej...og så er dem så KOSELIGE ♥

  Noen hybelkaniner tåler vi , dem drar hvertfall ingen plass!! Desverre hehe..

  Ellers så var jo Alfred så tøff på sykkelen , og stili att en får kjøpt slike som den kan sitte oppi da!! Trygt og godt! Kjekt att han trives på sykkelen ♥

  Var jo tøff du oxså ♥ Jeg er ingen motorsykkeljente selv..men 4 hjuling (ATV) det kjører jeg vettu..har 2 stykker og så elsker jeg amerikanske biler hihihi..! Nei nå skal jeg ut å jobbe litt mere på ridebanen min , er nydelig vær ute her :)

  Ønsker dej og Alfred en herlig uke :)

  PST! Gjør ingenting att du ikke linker og trenger heller ikke om å gi den videre , du fikk den fordi jeg setter pris på dej :)

  Klem fra mej ♥

  SvarSlett
 3. For ein kuuul hund! :))) Så bra at han ikkje vart redd! Tøff du også i mc dress! :) Eg har det ganske bra. Ingen favorittperiode eg har vore gjennom. Men slik er livet. Av og til går aqlt på tverke. Men har lyst å blogge igjen no, så det går bedre!

  Ha ein fin fin tysdagskveld!
  Klem frå meg!
  E :)

  SvarSlett
 4. Hei Karin
  Tusen takk for alltid koselige kommentarer inne hos meg. Ja, utsikten som du ser er tatt fra terrassen vår - fantastisk flott natur. Herlige bilde du viser og så artig at Alfred liker motorsykkel turer :o) skikkelig tøffing! Gratulerer såååå mye med awarden, der er kjempekoselig å få slike. Nydelige Pelargonia du har fått tak i. Jeg elsker disse, og ja de minner meg også om mormoren min... Har allrede kjøpt meg to stykker, men det blir vel flere utover sommeren tenker jeg. Ønsker deg en fortsatt strålende uke. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Hei ♥

  Takker for gode og hyggelig ord :)) Morro att du likte den tavlen da ♥ ja det er mye hvitt her inne Randi!!

  Liker kontraster jeg...kunne aldri hatt alt hvitt selv , men har en GOD herlig venninne som har det...og ho he det dritlekkert ♥ Hvit perle heter bloggen hennes ♥

  Alltid likt mørke møbler og lyse vegger osv..liker klassisk stil egentli , men liker oxså ALTFOR mange stiler...så jeg kan fort bli tullete i hodet...lyst på ditt og datt hele tiden hehe..

  Ellers he no ej vor på SHOPPING i dag hihihi...og skal SHOPPE ennå meir i morra hihi...bilder kommer ;)

  Ønsker dej en herlig da i morra ♥

  Kveldsklem fra Hege ♥

  SvarSlett