Sider

mandag 24. mai 2010

Nok en gang...

Nok en gang har jeg gjort tabben å lage bildene for store slik at alt ikke blir med...det er så synd at alt blir med på forhåndsvisningen for da tror jo jeg at det blir sånn når jeg publiserer innlegget mitt også... Prøver igjen å vise bildene jeg i mindre format.
 Slik skulle det bli...man lærer mens man lever... Syns bildene er så små jeg da men kan ikke ha de større når jeg skal ha flere på rekke å rad.Jeg er jo glad for at jeg overhodet greier å lage slike collager,er litt glad for det da.

Alfred er iallefall blitt stor.Jeg vil ikke han skal vokse mer nå. Så nå er det slutt på få så mye mat som han har fått.Neida,tuller bare. 

1 kommentar:

 1. Hei Karin :)))

  Åååå så masse lekre bilder under her og over her!!! Gud så fort dem vokser sej store!!! Han var kjempeliten og søt , men søt er han jo ennå da ♥ Du har jo laget til så flott bildene her?? Mange på rad osv...kjempestilig ♥
  Ja du er flink!! :))

  Ang. det at du lager for store bilder skriver du , vis du vet hvor stor /bredd bloggen din kan se ut som den er en minima mal? Da kan du bruke 400 str på bildene...bruker du blogger til å lage innlegg eller live writer? Windows live writer bruker jeg hver gang , super enkelt og mye mye bedre!! :))

  Jeg hjelper dej gjerne Karin med bloggen vis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til ♥ Jeg har akkurat laget 3 kolonner på give away bloggen min , gikk kjempefint...STOLT hehe ;) Jeg legger inn tellerer og hva du måtte ønske dej vis du trenger hjelp :)

  Har akkurat laget til bloggen til Nina , med bloggen hvit perle :) Kjempemorro :))

  Jeg blir like glad og blid hver gang jeg ser Alfred ♥ Og morro å få hilsen fra han oxså!!! :))

  Ønsker dej en flott uke :))

  Klem :)))

  SvarSlett