Sider

torsdag 27. mai 2010

Idag er det torsdag å strålende fint vær.Herrlig,syns vi fortjener det nå altså.Alfred er ute å soler seg,må passe på for på et blunk kan han ligge i blomsterkassene mine å grave i jorda.Det liker han men det liker ikke jeg.

Alfred trakk 2 hjørnetenner på tirsdag.Han ble bedøvet å sov i fanget til pappan sin,og kom sovende ut med en blodig tunge hengende ut.
Bildet ser dramatisk ut,men han sover å etter et par timer ruslet han i ørska rundt omkring.Dagen etter var han i hundre igjen å spiste masse mat å oppførte seg som en liten valp. Han gjorde ting han gjorde for 2 måneder siden,bet meg i føttene å hang i buksa mi å sprang tulling rundt.
Men se her,han er pigg igjen å tar seg,som før,til rette overalt,vips så sitter han i kurvstolen i gangen å vips så spankulerer han på bordet å vips så går han på kontorpulten til pappan sin.Å nå ble han tatt på fersken i å grave i jorda igjen å har fått en liten husarrest å må være inne i godværet.
Syns denne bregnen er så fin,å krukka er fin den også,den står nå ute i sola å soler seg. Fiskene har fått kommet ut de også. Håper ikke måkene tar dem for de er veldig interessert i dammen vår.
 

6 kommentarer:

 1. Flott Alfred har blitt pigg igjen ♥ Ja bregnen var kjempeflott , liker jeg oxså , og fin krukke og blomster til høgre :))

  Gud for en stor fiskedamm?? Den var lekker , og flotte figurer rundt osv...stilig!!

  Ha en herlig kveld ♥

  Klem :))

  SvarSlett
 2. Å huff og huff, så tufs Alfred så ut etter operasjon - nå håper jeg enda mer at Lukas slipper...

  Om det er noen trøst, Lukas har også fått et sånt tilbakefall med å henge i buksebein og å bite. Kanskje det henger sammen med tannfellingen, eller bare alderen?

  Nå i kveld har han bjeffet så innmari, selv om vi har gått flere turer, så nå har han "burarrest" en stund.

  God helg til dere, la oss håpe at været blir okei!

  SvarSlett
 3. Hei Karin
  Enig med deg! Jeg syns også vi fortjener fint vær :o) Stakkars lille Alfred, han så litt pjusk ut der han lå. Bamse trakk også noen tenner for noen måneder siden, og la nesten slik som lille Alfred, slapp, pjusk og med tunga hengenes ut… huff, mammas lille gull :o) Bra han er i fin form, han høres ut som en livlig liten kar ♥ Flott den fiskedammen din også, håper ikke måkene tar den i nærmere øyesyn… Ønsker deg en flott fredag og helg som kommer, klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Hei Karin! La igjen kommentar i går også, men den er visst borte? Stakkars Alfred! Men han ser frisk og rask ut på siste bildet! Ynskjer deg ei flott helg! Håper sola skin på deg!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen! Ville berre innom med ein "ha ei god veke" klem! :)

  Elin :)

  SvarSlett
 6. Hei vennen ♥

  Jo det er kjempelett!! Du går inn på min blogg , finner min give away (trykk på overskriften min som står give away på ) da kommer det en tekst helt oppe med dej på (http://)det er altså url adressen til min give away , det må du gjøre for å komme til rett side :) Og så høgreklikker du mens du peker på
  url adressen og velg kopier!! Og så går du inn på utforming finner bildet som du kopierte med mej og legger inn adressen der som det står http://!! Trykk lagre og vips ferdig :)))) Ps! Jeg bruker å fjerne den "http://" som står der fra før...for den følger alltid med når du kopierer en url adresse :))

  Prøv!!! Få en kommis fra dej om du får til da!!! Spennende :))

  Klem klem :)))

  SvarSlett