Sider

mandag 14. juni 2010

ALFRED ER 1/2 ÅR IDAG

Jeg er glad vi mennesker ikke skal feire halvtårsdager,for et styr det hadde vært.Dobbelt så mye bursdager... Kanksje noen som hadde likt det men ikke jeg.Men: Alfred er 6 måneder idag,han får lov å feire sin.Jeg har spurt hvordan han vil ha dagen sin å han vil visst ha litt ekstra godbiter å få seg en lang tur ut.Det var visst nok for han.

Han er en herrlig liten kar... Trente masse igår,han fikk godbit for å sitte å ligge å gi labb,kan alt det der så fint, han hopper også gjennom en ring,hadde masse fine hopp. Da banker mammahjerte ekstra å jeg blir rørt. 

 Akkurat nå ligger han å slapper av,har spist opp maten sin å gått dagens første tur med pappan sin.Det hender jeg misunner ham,som får ligge å slappe av på soffan, slipper å stresse rundt.

GRATTIS MED HALVTÅRSDAGEN LILLE ALFRED

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med halvtårsdagen til Alfred! Håper dokke får ein alldeles herleg dag!!!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Takk for koselige ord :))) Så flotte bilder da!!! Må gratulere han med dagen fra mej og gi han en kos ♥ Hehe ja tenk hvor godt dem har det der dem ligger ....skal tru om dem har bekymringer som oss??? Opp og nedturer som oss?? Hehe mye en kan fundere på her i livet :))) Hjemme med mej ser det hvertfall ut som kattene TRIVES ♥ Og det gjør mej glad ♥ Blir Alfred større?? Eller har han vokst fra sej...så søt der han sitter på teppet med stjerten rett ut hehe...

  Ha en herlig dag ♥

  Klem :)))

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse! Jeg tenkte å dra hjem litt tidligere fra jobb i dag og feire med en tur i skogen jeg også, disse skjønnhetene våre fortjener jo litt ekstra kos og moro på dagen sin! Herlige bilder av Alfred, jeg ser at jeg må skjerpe fotomusklene nå, det begynner å bli lite ferske bilder her i gården.

  Kos dere massemasse, klem fra brutter'n og mutter'n hans :)

  SvarSlett