Sider

søndag 13. juni 2010

Litt av hvert

Jeg får ikke sove å siden innlegget mitt igår ble kort så kommer det et nytt her å nå.

Alfred har det kjempebra tror jeg... skulle noen ganger ønske han kunne si hvordan han har det. Noen der ute som kan snakke med dyr?☺ 
Alfred er fryktelig glad i naturen,han hopper å spretter å kan nesten se han smiler når han er ute.Han er veldig glad i barn også.Å sykler å barnevogner er spennende.


Her er han ute i en eng av hvitveis... Fortsatt litt vanskelig å ta bilde av han siden han ikke er i ro. Har tatt litt bilder av uteplassen vår.Her er sittegruppen å nytt av året er at vi har kjøpt en duk til bordet vårt.Det ble fint.


Vi har ikke så stor uteplass men har gjort maksimalt utav den vi har. Har masse planter å store kasser som min samboer har laget til meg som jeg har stauder å Thuja i. Har også en fiskedam med 2 store gullfisker.
Jeg er veldig glad i blomster å kan nesten ikke få nok... 
Det går mest i Stemor, Petunia,Kosmos,
Småkrage,Spanske Margeritter å hvite margeritter. 

Her ligger Alfred i senga vår...sola skinner på han. Han er så herrlig ta bilder av.Jeg stod opp før 6 imorrest å gikk ned til stua,Alfred liker ikke være alene så han kom tuslende etter meg men han er fryktelig trøtt å har lagt seg i senga si på stua. Veldig koslig at han vil være sammen meg.....

3 kommentarer:

 1. Hei ♥

  Jess det er flott han tusler etter dej , og det tyder jo på att han vil være sammen med dej!!! Joda en skulle ha kunnet snakket med dyr , på en måte kan jo vi det oxså..ser jo på kattene mine oxså hvordan dem forstår når jeg prater til dem og sier f.eks skal du ha vann nå!? (jeg spør fordi dem står ved siden av vannskålen)og da kommer denne koselyden med en gang og så tusler dem rundt i en runding med halen rett opp og kikker på mej og sier på en måte "ja" !! Dyr er bare herlige!!! Tenk att hesten mine oxså forstår??? Jeg sier jo "Vooooo" når jeg skal stoppe hesten...og jada dem gjør som mor sier hehe...for noen herlige vesen!!! ♥

  Ser jo ut som Alfred har det godt hvertfall!!! Ser jo så happy ut på bildet...han har et utrolig herlig "blikk" syns jeg...som gjør han såååå søt og go!!!

  Ønsker dej en herlig søndag videre Karin...:)))Jeg skal lage en kjempego søndagsmiddag i dag..her er innevær så da kan jeg like godt stå på kjøkken litt ;))

  Klem klem :))

  SvarSlett
 2. Herlighet...er så opptatt av Alfred jeg att jeg glemte å kommentere dem andre bildene dine!! Hehe uff da...

  Dem er hvertfall flotte , og du har jo det såååå lekkert med den dammen og alle blomsterkassene!!? Ja nydelige dem blomstene du liker og har...jeg ekke så flink med blomster...men i år har jeg vært det!! Duken passet rett inn i gruppen!! Dem stolene der er veldig gode å sitte i!! :))))

  Klem :)))

  SvarSlett
 3. Jeg tror de skjønner mer enn vi vet, disse dyrene. Lukas har begynt å hente ting når vi spør ham - "hvor er ballen din" eller "hvor er beinet ditt" kan vi si, og så kommer han med det vi har spurt om... I dag tror jeg han er kry og skjønner at han har vært flink, utstillingen gikk kjempebra, men vi dro hjem etter første runde for det var så innmari kaldt. Derfor vet vi ikke om han kunne kommet enda lenger. Vi får vel prøve igjen på en annen utstilling :)

  God søndag!

  SvarSlett