Sider

fredag 25. juni 2010

Fra tirsdag til og med torsdag i disse tider i juni hvert år er det martna i Trondheim.Da er det masse liv i byen å mange boder med folk som selger alt mulig.Jeg pleier alltid kjøpe moreller å pølse på martnan,det gjorde vi i år også. Vi kjøpte en biffpølse å en viltpølse.Nam,nam...


Morellene gikk ned på høykant.Jeg spiste opp alle selv.Delte med ingen ;-)


På Kremmerhuset har de disse glassene å skålene i plast til 29 kr pr stk. Jeg kjøpte 2 glass i fjor å har kjøpt til 4 til i år,pluss ei skål.De er geniale,de er knallfine å tåler oppvaskmaskin å de er i plast. Mener det også var dessertskåler i samme serien også. De er kjempefine gavetips også.De er rimelige å litt sommerlig.
5 kommentarer:

 1. Å, som vanlig har jeg gått glipp av martna'n. Jeg har forelsket meg komplett i en pølse som bare selges i sånne boder, den heter Arnold og er utrolig god. Jeg burde jo fulgt med om det var noe på Torvet i år...

  Kjempesøte glass og skåler. Jeg har funnet ut at det er mye kjekt i plast, ikke minst praktisk når man herjer litt utendørs.

  God helg, Karin! Hils Alfred fra Lukas også :)

  SvarSlett
 2. Morsomt! Trur eg også hadde ete opp alle dei åleine ;) Slike plastikksaker har eg også vurdert på Kremmerhuset. Ser jo ut som ekte glas på avstand?

  Ynskjer deg ei vakker helg,
  og ein kjempefin sommar!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei Karin
  Kjempesøte glass og skåler :) jeg kjøpte meg også slike skåler da jeg var i Trondheim sist. Syns de var utrolig søte... Har allerede brukt dem til jordbær og is :) og skjønner godt at du spiste morellene alene, utrolig godt... Ønsker deg en fin helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Ååååå gjett om jeg fikk lyst på moreller ♥!!! Det er så godt....men fytti katta til en pris på butikkene enkelte plasser :-/ Har heldigvis morellebærtre selv hehe..

  Skålene var kjempeflotte og glassene oxså...kjekt att dem tåler oppvaskmaskine ♥ Skal se etter slike neste gang jeg reiser inn til byen :))

  Ha en fin søndagskveld ♥

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 5. Hei Karin! Takk for flotte kommentarar! Dei varmar! Håper at dokke har fått varmare vèr lengre nord også? Her gjorde gradstokken eit byks på nesten ti grader i går. Nesten som vi ikkje toler tjue grader i skyggen... ;)

  Ynskjer deg ei vakker veke!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett