Sider

torsdag 1. juli 2010

Jeg anbefaler.....

Jeg er veldig glad i å se film... men blir ofte skuffet over at filmen ikke svarer til forventningene. Jeg har ofte kjøpt filmer som det står at er hysterisk morsom å knakende god å så ender det med at jeg sitter som et stenansikt å ingen lyd utav min munn nei,å filmen havner i søpla.

Derfor tenkte jeg å, anbefale dere der ute filmer som jeg går god for.Jeg anser meg for å være litt kresen,er glad i filmer fra virkeligheten da jeg syns ofte den er nok skremmende å fascinerende enn det som er diktet opp. Må også få si at jeg har en stor forkjærlighet for BBC-klassikere som f.eks. Jane Austen og Charles Dickens,men jeg er også glad i komedier å typiske amerikanske filmer.

Tenkte anbefale 2 denne gangen.Det er så dårlig vær for tiden så man sitter jo inne å da kan man se en god film,eller hûr??
Første film er en komedie. WILD HOGS
Det er en film med blant andre John Travolta som er en favoritt hos meg.Han spiller vanligvis ikke i komedier.Men jeg lover,denne er morsom.Jeg lo,å jeg har ikke lett for å le av verken vitser eller filmer. Den handler om 4 motorsykkelfyrer på tur med sykkel gjennom USA.De havner i bråk med en annen mc-gjeng å mye går galt for disse sympatiske karene. De setter fart i lattermusklene. Anbefales!
Neste film ut er FARGO

Fra 1996,nominert til 7 Oscar,vinner av 2. Frances MacDormand spiller en av hovedrollene. Det er basert på en utrolig men sann historie.Den er spennende å ikke til å tro at mennesker er istand til noe slikt.Nydelige skuespiller prestasjoner av flere. Anbefales til de som vil ha noe fra virkeligheten som er spennende å det skjer endel mord i denne filmen.Å når man tenker på at der virkelig har skjedd så blir man.... skremt... Så løp å kjøp eller lei den.

3 kommentarer:

 1. Hei :))

  Hehe nei det ble ingen kosedress på mej Karin ;) Kansje te høsten hehe ;) Så flott innlegg , og jeg skal se om jeg finner den første filmen Wild Hogs!! Hørtes ut som den er etter min smak...:)Har du ferie nå da eller ? Går det bra med Alfred gutten da ? Sommeren har ikke kommet hit ennå...blir så lei..blæææ!!!

  Ønsker dej en super dag!!! :)))

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 2. Film er god tidtrøyte i trist vær ja! Jeg kan hive meg på og anbefale en film jeg så her om dagen, med (og av) Clint Eatwood, faktisk. Den heter Gran Torino (http://www.imdb.com/title/tt1205489/) - skikkelig go'film etter min smak!

  Jeg tar "ferie" nå, sykmeldt frem til operasjon av armen i neste uke. Ser frem til å bare ta det med ro leeenge! Men jeg skal være litt på nett altså :)

  Ha en fin dag, nå ser det jo ut som det skal bli litt lettere vær en liten stund også!

  SvarSlett
 3. Wild Hogs er bra den, artig film:)

  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett