Sider

torsdag 24. juni 2010

Så glad man kan bli...

Utrolig så glad man kan bli i en hund.... Min lille hund... Alfred...

Han begynner å bli stor å tung men han er alltid den minste i familien å vår lille solstråle...

Her er noen bilder fra kjellerstua vår... Den er pussa opp å det er veldig koslig der nede men blir dessverre ikke brukt...Vi har tv å bar nedi der,masse filmer å musikk anlegg men den blir ikke brukt.Det er ikke vinduer der nede så det blir litt mørke bilder.
 

3 kommentarer:

 1. Så flott kjellerstue! Nesten en skam å ikke bruke den da... Lurt med den hyllegreia under trappa, jeg har bygd bokhyller i trappa hjemme jeg også - blir aldri nok av slikt :)

  Så herlig å høre at Alfred har lagt på seg og spiser godt. Lukas var 8,3 sist jeg veide ham, men han sluttet jo å spise etter det, så jeg tipper han er rundt 8 nå. Han har fått vom valpefor hele livet, men nå vil han ikke ha det i det hele tatt. Vi tar en pause og prøver om en stund, han får tørrfor så lenge. Og en del fisk - det liker han. Han er en morratrøtt liten herremann, ligger som en ball her nå :) Men vi skal være på hytta noen dager, så han skal få slite seg ut også.

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Såååå søt og fin han Alfred!!!! ♥♥♥ Så kjempesmart med hyller under trappen!!!!! Utrolig praktisk og så var det faktisk flott oxså!! :)) Kjempeflott kjellerstue , synd den ikke blir brukt da....ja det blir dårlige lysforhold når en ikke har vindu i kjeller. Likte godt stuebordet ditt ♥ Og jeg synes jeg så en trekasse med interiørblader???? Den var lekker!! Jeg har en som står Hansa på hehe...
  Den kommoden var oxså flott , har du malet den? Har en selv , men den er mørk og står inne på rom nr 4 hehe...tenkte jeg sku legge ut bilder av det rommet oxså snart..:))

  Har jo vært ivrig du nå Karin og lagt ut mange flotte innlegg :)) Sååå kjekt da :)) Ser du har fått masse besøk ifra andre land...ett land til nå så begynner teksten og rulle...;)

  Ååå det er jo så stilig med bar!!!! Du må få dej en vimpel som står rompa bar på hahaha...stilig!!!

  Ønske dej en herlig dag ♥

  Klem klem :)

  SvarSlett
 3. Takk for Picnik-tipset! Det var snedig ja :) I dag har Lukas løpt fritt omkring i skogen og på stranda, han har det som plommen i egget her. Men mat vil han ikke ha. Jaja, satser på en fisk til kvelds om han ikke spiser noe annet. Og ja - man blir UTROLIG glad i dem. Herlige kompiser :) Ha en finfin dag, Karin!

  SvarSlett