Sider

mandag 21. juni 2010

Prikken over i`n

Jeg har fått øyenene opp for å fikse på småting,som blir som prikken over i`n... skulle ta noen bilder av skrivepulten min,men som dere ser så er det ikke mye skriveri som kan gjøres oppå den pulten men rotet ble flyttet på å bilder ble tatt,å hele saken skulle være at jeg har skiftet ut en knott på pulten min.Syns sånne ting er arti å gjøre.Gjøre noe litt småkjedlig litt mer spennende...


6 kommentarer:

 1. Så fin pulten var! Skal ofte lite til for å få ei kjekk forandring! Og det å rydde hjelper alltid! ;) Eg gløymer av og til av det... Har ein del kriseområder i huset, som er heilt bomba... Og med ein gong vi rydder, huskar eg kor koseleg der KAN vere :)

  Tøffe bilder!
  Ynskjer deg ei flott veke Karin!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Hei Karin
  Ja, det er ikke mye som skal til for at det blir som nytt :) pulten ble kjempefin... Kjenner godt til problemet rot ja ;) men stort sett har jeg det ryddig, jeg fungerer best da :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei Karin☺
  Den vart kjempefin☺
  Ikkje mykje so skal til☺
  Tusen takk for koselig helsing og fine ord♥
  Ha en fin dag☺
  Klem Nina

  SvarSlett
 4. Hei ♥

  Så flott det ble da!!! Virkelig stor forskjell!!! Takk for gode herlige kommentarer fra dej ♥ Liker sammensettingen din , enkelt og flott!!

  Ønsker dej en herlig kveld videre :)

  Klem klem ♥

  SvarSlett
 5. Flink du er, Karin! Artig å lage noe "nytt" med enkle detaljer. Jeg liker så godt sånne bildecollager som du lager - hva bruker du til å sette sammen bilder?

  Sitter her og ser ut på nok en regndag, får håpe alle har sol i hjertet og sol i sinnet :) God uke til dere!

  SvarSlett
 6. Hei♥
  Det er akkurat dette som er så gøy!
  Så lite som skal til for at det blir nytt:)

  Kjempe fint blei det♥

  Tusen takk for fine ord frå deg♥
  Nyt kvelden♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett