Sider

tirsdag 1. juni 2010

Viser noen bilder fra fiskedammen vår ifjor,ble veldig fornøyd da å håper det blir like fint i år også...

 Ble veldig fint alt sammen,fiskedammen,plantene å hele platten vår som blir hagen vår da.Ifjor satte jeg ned noen enorme solsikker som kan skimtes på bildet,de var ikke så fine å det ska ikke settes ned mere.De fikk store røtter også som var vanskelig å fjerne.
Ellers har Alfred det ganske bra,han elsker å være ute,men jeg syns han spiser lite...

Han elsker å gå på gresset å snuse å snuse...

Hadde han fått bestemt hadde han bodd ute å bare sovet inne om natten.

Litt vanskelig å ta bilder av han, han hopper å spretter å er ikke i ro. Så jeg er fornøyd med de bildene jeg har tatt av ham her da.

Alfred håper det blir godvær nå framover så vi kan være enda mer ute.


10 kommentarer:

 1. Søte Alfred! Skjønner at det kan være vanskelig å ta bilder ja, jeg tror omtrent ett av ti jeg tar av Lukas er noenlunde skarpt og/eller har med hele hunden :) Jeg tror de er veldig like, nesten så jeg kan se søskenlikheten. Det er bra deilig med sol og godvær, vi fortjener en real dose av det nå! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Hei hei ♥

  Tusen takk for så gode ord fra dej :)))) Blir jo kjempeglad jeg!!! Er jo så kjekk du oxså , og sååå kjekt å få kommentarer fra dej ♥

  Bildene fra fiskedammen deres er bare helt nydelig!!! Og så masse flotte blomster da! ;))

  Alfred er så søt , jeg likte spesielt godt det siste bildet , ser ut som han venter på noen hehe...litt sånn forvenntningsfull ♥

  Ang. bloggen din har du garantert Minima mal , og den er smal ja! Å forklare hvordan du endrer HTML koder ( for å få større /bredere blogg )er ikke lett , og å gjøre det selv vis du ikke har gjort det før , så anbefaler jeg det ikke ;) Første gangen jeg skulle prøve 3 kolonner på min blogg , så var det en bloggjente her inne som hjelpte mej , jeg oppga mail og passord til pålogging og vips så hadde hun fikset det ♥ Men jeg trives best med 2 kolonner ;)) Nå fikser jeg det meste selv , har forsket så mye og blitt så effektiv hehe..elsker å fikle med data og småtterier!! :))Handler vel om å ha interesse for det trur ej...blir litt meir GIRA da ;)
  Vis du har lyst på bredere blogg , kan jeg gjøre det for dej , og da kan du sende med et bildet som du vil bruke som header , så får jeg laget til den oxså , men dette er opptil dej Karin...som du selv skriver , du er ikke så kravstor , så da vil du kansje ha den som den er :)))Bloggen din er jo fin den , men avogtil er det morro med en make over hehe....jeg blir hvertfall lei av min avogtil!Det er bare å si i fra uansett hva du "måtte" spørre om , jeg stiller alltid opp !!
  Nei nå er kl halv 9 og jeg må stikke ut å trene hester....og i dag skal jeg lage potetball til middag ♥ Da blir lille Victoria glad når ho kommer fra skolen..tralala ♥

  Send mej en mail med pålogginsinfo vis du vil jeg skal lage bloggen din bredere...det er fort gjort for mej ser du ♥

  hege.stornes@tussa.com

  Klem fra mej til dej og Alfred :))

  SvarSlett
 3. Skjønningen! Var no fine bilder av han dette! Ser så spesielt ut med den fiskedammen :) Her var set sorg sist veke, eine slørhalen til veslemor døydde... Uff, merkeleg at vi kan bli glad i ein fisk? Men det var nok for liten plass i bollen.

  Håper du koser deg! Ynskjer deg ei flott veke vidare!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Hei hei ♥

  Bare hyggelig å hjelpe veit du!!!! Kjempekjekt ♥ Ok du har widescreen ja...me too!! ;) Håper du liker bedre bloggen din nå da ;))

  Ønsker dej en herlig helg i morra og hilse Alfred søte voffen fra mej ;))

  Klem klem :)))

  SvarSlett
 5. Såååå søt han var på bildet under her ♥ Hehe..født to dager etter mej han Alfred ;))

  SvarSlett
 6. Hei :)

  Var innom og titta litt bare , ser du har fått beøsk ifra Tyskland hehe..så nå kan du trykke på kloden og så videre på flagget og da ser du hvor vedkommende kommer ifra :)) Faktisk veldig morro!!! :)))

  Ønsker dej en herlig helg ♥

  Ser du har linka mej ♥ Håper du vinner da hehe..

  Klem :)))

  SvarSlett
 7. Hei ♥

  Forvirra mej litt lenger ned her på bloggen din , så alt jeg skrev nå ligger i innlegget under her hehe...(jeg svarte dej ang, linke bildet )

  Klem ♥

  SvarSlett
 8. Hei :))

  Så flott headeren din var ♥ Nå har jeg laget til en bloghjelp blogg hehe..så nå kan du gå inn på bloggen min og se under følgerer...og så finner du Hege`s Blog Help , og der står der skrevet hvordan du linker og et bildet som viser litt osv...

  Det jeg skrev til dej ang. linke bildet ble ikke helt det samme når jeg bruker windows live writer og du bruker selve bloggen til å lage innlegg tenker jeg?? Så nå har jeg beskrevet rett inne på den nye bloggen...

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 9. Så friskt og fint det har blitt her da! Artig med oppussing også på bloggen :) Jeg skulle tatt en omgang selv, men det var det der med tiden da...

  Håper alt er bra med Alfred og deg!

  SvarSlett
 10. Hei :))

  Det høres bra ut , du får det nok til :)) Du har oversetter på bloggen din du hehe..jeg la den til når jeg laget bredere blogg til dej :))Men du kan jo prøve å legge inn en uansett...bare å slette etterpå...det er det en lærer av..å forske , prøve og feile :)

  Ønsker dej en super dag videre :)

  Klem klem :)

  SvarSlett