Sider

tirsdag 27. juli 2010

Bilder fra inne og ute...

Her kommer litt bilder fra inne og ute....

 Alfred spiser maten sin ute i godværet.
 Ute skinner sola å plantene trives litt bedre...

Plakatene i trappa har nå kommet opp på veggen,men vanskelig å ta bildet av,men litt kult det ble det.

 

7 kommentarer:

 1. Hei Karin :))

  Så flotte bilder du viser av mye flott blomster og den dammen liker jeg!!! Så fin Alfred da ♥ Ja bildene var og ble supertøffe!!! Utrolig tøft å henge dem opp slik , passet kjempegodt :))

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 2. Hei Karin
  Plakatene dine ble kjempeflotte i trappeoppgangen!!! Nydelige blomsterbilder du viser, det er bare så utrolig når sola varmer og blomstene står i all sin prakt… Da er det deilig å være til – både for tobente og firbente :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei Karin!
  Og tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg. Den varmet:)
  Nå har jeg bladd i bloggen din og fulgt herlige Alfred fra dere fikk han. Nydelige lille Alfred! Veldig koselig blogg du har synes jeg. Og godt å se at det er noen som har grønne fingre. For det har nemlig ikke jeg.
  Likte jeg godt her inne jeg så jeg kommer til å følge deg videre.
  Håper du har en fin torsdag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Tusen takk for alle dei koslege kommentarane ei he fått med deg Karin. Nydelege blomster og nydeleg hund.

  klem Lille Victoria

  SvarSlett
 5. Så flott blomstrane dine har blitt! Men kjekkast for dei med sol... Vi får håpe på ein strålande august!!! Plakatane dine vart flotte i trappa! Stilig å ha fleire med same uttrykk saman!

  Tusen takk igjen for at du alltid er så raus og snill i kommentarane dine! Setter så stor pris på besøka dine! :) Lille huldra mi vart så glad når ho leste kva du skreiv om henne!

  Ha ein flott helg, og hels Alfred frå meg!
  God klem!
  Elin :)

  SvarSlett
 6. Hei Karin
  Tusen takk for alltid koselig hilsener inne hos meg, setter virkelig stor pris på dem ♥ Ønsker deg en fortsatt fin helg, sommerklem fra Mette

  SvarSlett
 7. Herre min for en flott hage du har - skulle ønske jeg hadde slike "grønne" fingre. Jeg skal være lykkelig bare det ble plen hjemme hos meg. Hørte dere var innom meg da jeg var i Tyskland. Vil veldig gjerne ha besøk igjen altså - ring først, så vet dere om jeg er der. Alfred ser skikkelig flott ut!! Gleder meg masse til å treffe han igjen!!!

  SvarSlett