Sider

onsdag 4. august 2010

Ikke mye som skjer her for tida. Dagene går å Alfred vokser å trives.

 Han er ekstremt nysgjerrig å elsker folk å spesielt unger.Hører han en lyd så tar han sats å hopper opp på putekassen vår for å titte ut.
Plantene mine er det så som så med,de er ikke like fine som ifjor.Da bugnet det i kassene å i krukkene, men det er ikke like frodig i år.Mulig det er fordi de ikke har fått nok gjødning.
Inne har jeg roser på bordet.Jeg elsker hvite roser.

 Denne skjønne figuren står ved fiskedammen vår,den er heller ikke så frodig å fin som årene tidligere.Men denne pynter opp veldig da.

Min samboer er en flink fotograf. Han tar masse bilder av turene vi er på.Mange av bildene hans henger opp på veggene våre.Dette bildet er fra London å er tatt av han.
Ellers går dagene unna som bare det,det er allerede august å det er litt trist,jeg liker august å jeg liker høsten men syns denne sommeren har gått utrolig fort.

2 kommentarer:

 1. Hei Karin ♥

  Tuuuuusen tusen takk for koselige kommentarer fra dej!!! Du e so snill så ♥ Jippi!!!...tenkte jeg når jeg så att du hadde lagt ut innlegg...det er så kjekt å lese her inne :o))) Alfred var kjempesøt der han sto!!!! For en konge hund ♥ Super søt...

  Nydelige bilder , og den samboeren din må jeg virkelig si kan og ta bilder!!! Fy søren så flott bildet var!!!Du må hilse og si det fra mej ;))
  Jeg oxså liker høsten ♥ Men ja tiden går litt for fort... i morra er det full jobbing igjen...male hus and you name it....i dont like hehe ;o/ Men det må gjøres...:)))

  Ha en fin kveld Karin og lille go gutten :)))

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 2. Hei Karin! Skjønne. vesle Alberten din! Så nygjerrig! Mine planter er heller ikkje som i fjor. Trur det har litt med alt regnet, og det faktum at det har vore ganske kaldt? Men fint med roser inne! Kjøper til meg sjølv stadig vekk ;) Bildet du viser frå London, såg veldig fint ut! Flott å ha eigne bilder på veggane!

  Ynskjer deg og dine to ei fortsatt flott veke!

  God klem!
  Elin :)

  SvarSlett