Sider

tirsdag 6. juli 2010

Leve på sommerminner...

Vi skal ikke på noen ferietur i år.Vi må leve på fjorårets feriebilder å minner.Det er slett ikke dårlig.Vi var på bilferie i 7 land,deriblant Monaco,Frankrike og Italia.Som er mine favoritter.(At bila gikk sund i Frankrike,i et land hvor ingen vil snakke engelsk,og at mye gikk galt å vi kom alle hjem med fly uten bil,det tenker vi ikke på lenger).
 Jeg kan leve lenge på slike fantastiske steder som vi har besøkt.Spist god mat å hadd fantastisk vær.
Fine bilder ikke sant? Franskmenn er sære men fyttikatta for et nydelig land de bor i.Kanskje derfor de er så dårlig i engelsk,de reiser på ferie i eget land de.Syns kanskje ikke de er det mest serviceinnstilte jeg har møtt heller,men landet der er helt suverent,anbefales til alle som ikke har vært der.

6 kommentarer:

 1. Å ja, Frankrike er flott. Ikke at jeg har sett så mye av landet, jeg har bare vært i Cannes. Og erfaringen min er også at de er håpløse til å snakke engelsk, jeg tror de rett og slett ikke har lyst. Men fint er det der, absolutt!

  Vi skal heller ikke reise noe sted, annet enn på hytta. Det er i grunnen nok for meg (og Lukas) det :)

  SvarSlett
 2. Hei vennen ♥

  Åååå gud så flott en tur i fjor da!!! Ja du får leve med minnene....og bildene var nydlige!! Jeg og Victoria har reist til sørlandet i dag hehe...så nå har vi det jaggu godt!!! Kanonvær og herlig temp!!!! ♥
  Prøvde å sende dej en mail...men det går ikke...ikke sikkert jeg får til før jeg er hjemme igjen...så vet du det :)))

  Vi snx ,
  Stooooor klem fra oss begge to ♥

  SvarSlett
 3. Hei igjen, Karin - ja nå er det overstått. Skikkelig enarmet banditt en stund fremover tenker jeg :) Og så blir det jo ferie, da. Lukas er omsorgsfull og ligger ved føttene mine, go'gutten!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kos kommentar hos meg. Supert -for da fant jeg tilbake til deg.

  Har lest meg nedover og likte meg kjempegodt -nydelige bilder hos deg :) La meg til som følger og gleder meg til å lese mer..

  Sommerklem fra Tove

  SvarSlett
 5. Hei hei.

  Tusen takk for kommentar inne hos meg. Det varmer!
  Jeg var selv i Nice for et par år siden. Vi feiret at jeg var ferdig med sykdom.
  Det er nok sant det med service og språk som du påpekte, tror rett og slett de er litt arogante:) Men gud for en deilig plass ja. Vi vil gjerne reise dit igjen, se på vakre ting og spise god mat.

  Ha en riktig fin sommer!

  Stor klem fra Jennifer

  SvarSlett
 6. Hei ♥

  Takk for kommentar!!! Så kjekt å *se* dej her inne da :)))) Joda må vel spise litt av godteriet..hehe...må skiftest ut vettu ;p

  Skal se å skrive en mail en av dem nærmeste dagene ♥

  Ha en fin sommer :)))

  Klem Hege :))

  SvarSlett