Sider

søndag 29. august 2010

Hei jeg heter Karin å er sukkeravhengig

Huff,jeg har spist så myyyyye søtsaker i det siste..jeg har vært 
slapp å uvel å ikke helt forstått hvorfor,men det er kanskje 
svaret.Jeg tenker på søtsaker hele tida.Det iser i tenna mine 
også,jeg MÅ skjerpe meg.Men jeg er jo avhengig.Den fins ingen
sukkertelefon?Som man kan ringe å få hjelp til å slutte med 
søtsaker?? Jeg legger fort på meg av det også...nei å nei..

 Dette bildet var det jeg skulle vise i et tidligere innlegg.Jeg har skifta putetrekk å pynt i vinduet.Litt mer høstlig.Dette er som det var å bildet nedenfor er som det er nå.
Så sånn ser det ut i vinduskarmen min,jeg elsker vinduskarmer å jeg liker å pynte dem.Ååååhhh,host,host... 
Jeg må vel på apoteket å kjøpe meg litt viljestyrke,slik at jeg klarer å spise mindre søtsaker.Har jo frukt også men merker at det vil jeg slett ikke ha.Jeg MÅ skjerpe meg!!!Godteri er faktisk dyrt også.Har lagt merke til det i det siste.


Slik står Alfred å titter på ungene som leker på baksida av huset vårt.Han hopper opp på putekassa å titter fram.De som går forbi syns han er veeeldig søt.


Han elsker å stå sånn å glane. 
Her kikker han på meg som bare måtte ut å ta bildet av godgutten vår,som er ei bråkebøtte innimellom.Men er det ikke rart dere,han har vært litt ugrei innimellom når jeg har vært alene med han,og når pappan er hjemme nå så er han såååå sniiiill...Jeg har forresten fått meg en Dolce Gabbana klokke av min samboer.Jeg har i flere år ønska meg det.Det fikk jeg idag! :-) Men mine armer er så tynne,at det må tas av flere ledd på den før jeg kan bruke den.Gleder meg til det. Host,host,lurer på om jeg får sove inatt... Jeg vekker jo lille voffsen også.Han tusler etter meg midt på natta å lurer på hva det er som skjer. Host,host...jeg trekker meg tilbake jeg med hosten min....7 kommentarer:

 1. :) Så fint med litt utskifting til hausten! Eg har også hatt slik søtsug. Kjøpte meg kromtablettar på helsekostbutikk, det skal hjelpe på. Regulerer blodsukkernivået. Håper den hosten din gir seg? Vondt å hoste heile tida, I know... Har vore plaga av slikt før i tida. Brista eit ribbebein ein gong...

  Ha ei fin, ny veke Karin!
  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Hahaha ler !!! Den overskriften din var bare så dritkul!!!! Jeg lo høyt....lille Victoria oxså haha...den var bare megabra!!! Du kan jaggu å få sagt det da....godt med godteri , men det er jeg ikke avhengi av....sjeldent jeg spiser godteri...liker bedre potetgull ♥

  Vinduskarmen din ble jo såååå flott da!!! Lekkert ♥ Elsker vinduskarmer jeg oxså!!

  Så søøøøte lille Alfred....hehe forstår han blir nysgjerrig hehe...

  Takk for gode kommentarer , og god bedring med hosten din...slett ikke bra ;))

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 3. Hei Karin
  Så koselige bilder du viser fra stua og vindusposten din :) kjekt å bytte litt ut innimellom… Gratulerer med Dolce Gabbana klokken – hørtes fin ut ♥ hjelp mot søthunger, tja… jeg vet at det hjelper å spise frukt – som f.eks fersk annanas – det hjelper i alle fall for meg ;) søte lille Alfred, kan tenke meg at folk syns er søt når han står å titter ut slik ja ;) ønsker deg god bedring, og en fin uke som kommer. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Hvis du har et problem med sukker finnes faktisk et nummer du kan ringe. Du finner det på http://www.sukkeravhengig.no/

  SvarSlett
 5. Hei!

  Takk for kommentar på bloggen min.Han Alfred er kjempesøt når han kiker ut sann.Må ha ei fin veke Karin og hils han lille Alfred fra meg.

  Klem fra Lille Victoria!!!

  SvarSlett
 6. Hehe, sukkertøy og sjokolade bare *må* jeg ha innimellom, skjønner deg så godt. Jeg prøver å skjerpe meg jeg også...

  Vi er hjemme denne helgen (men skal på utstilling lørdag på Steinkjer) - ellers blir vi nok mest på hytta i helgene. Onsdager og torsdager har vi ikke noe fast program, så det er bra dager. Men som regel er vi alltid klar for en tur! Nå meldes det jo brukbart vær en stund også, så et treff må vi vel få til!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Ja, det var hun som skadet seg men det var på siden av halsen så det blei gjemt.

  Klem Lille Victoria!

  SvarSlett