Sider

fredag 6. august 2010Jeg har vært rundt omkring i huset å utenfor å knipsa bilder. Må jo finne noe å blogge om...
 
På framsia av huset har vi litt planter,men det så helt forferdelig ut.Halvdøde Stemor å andre som har sett sine bedre dager. Jeg tok litt planter fra baksida av huset å flytta de på framsida.
Her er før å etter bilder.
Huff å huff,det der er ikke bra.Men så flyttet jeg om litt så det ble litt bedre,men plantene på baksida er heller ikke sånn råfine som de var ifjor.Men bedre ble det.


Her er stua vår,med meg i stolen med pc`n å Alfred ligger som et slakt å slapper av.Her er bregnen min som jeg er stolt over,den er så grønn å fin.Husker mormor hadde en slik som var så stor å den stod i år etter år.Mamma har også fine planter,hu sier at hun innimellom gir plantene kaffe,de får gjødning også men når hun har en kaffeskvett til overs så gir hun plantene det,tror mormor også gjorde det.Å det liker visst plantene godt.

3 kommentarer:

 1. Du er jo en riktig tryllekunstner med blomster - er det ikke topp fra før, så blir det det når du svinger deg :)

  Vi reiser hjem fra ferie i morgen, hadde vært kjempekjekt å treffe deg og Alfred ja! Kan du ikke foreslå en dag det passer for deg, så finner vi på noe. En tur i marka kanskje?

  Klem og god helg.

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  Ja enig med Grete over her...du er en tryllekunster med blomster!!!! Nyyyydelig lekkert...og sååå flott blomsterbedde ditt har blitt!!! Supertøft med den hunden hehe ;)) Så koselig å se dej sitte i stuen med pc og den søøøøteste lille voffen ligge strong long på gulvet haha...elsker å se att Alfred har det godt ♥ dej oxså ;))

  Og så fin stue du har da!!! Fine farger ♥ Innlegget under var lekkert det...koser sej i sammen med dej ja...tviler ikke hehe ;)))

  Ønsker dej en fin helg Karin ♥

  Masse klemmer ♥

  SvarSlett
 3. Vakre planter Karin! Det er et dårlig år for uteplanter, uten tvil. Kaldt og vått. Men dine var fine! Kaffe drikk eg ikkje, så det blir ingen rester her ;) Men trur eg har høyrt om det før? Alfred har i alle fall funne seg godt til rette hos dokke! Ingen tvil om det!

  Tusen takk for at du ALLTID har så fine ord til meg inne på bloggen min! Du er ein av dei som har følgt meg trofast sidan... før jul? Husker ikkje heilt når vi blei kjent? Synes i alle fall at det er lenge sidan? Prøver å få tid til å besøkje alle dokke som er så snille med kommentarar, men har slite med vonde skuldrar i sommar, og då er det ikkje så lurt å bruke tastaturet for mykje. Men no er eg bedre :)

  Ynskjer deg og gutta boys ei flott veke,
  god klem frå Elin :)

  NB! For eit FLOTT bilde du hadde av deg no!

  SvarSlett