Sider

onsdag 11. august 2010

Litt av hvert...

Her kommer et innlegg om litt forskjellig.En av grunnene til at jeg syns blogging er stas,(den beste er responsen fra dem som leser det en skriver) er at man rydder litt ekstra å pusler litt å maler litt å sånn.Som man kanskje ikke ville gjort om man ikke hadde blogga....Har en kjempesøt brevholder som jeg kjøpte for over 20 år siden som jeg malte å pynta med tulipaner selv. Ga en til mamma også fordi jeg syns den ble så søt.Nå ville jeg ha ny farge på den for blåfargen er utdatert.Så her er det jeg pusla med igår.
 
Den til venstre er sånn som den er nå,ble fornøyd ja.
 
Vi var i skogen alle mann igår,å plukka blåbær å bringebær med den nye bærplukkern min.Blåbæra ble fryst ned å bringebæra var det ikke mye av så den ble rørt med sukker å spist opp på 4 brødskiver.Nam,nam...




Plukka også med meg lyng,syns lyng er så fint.Så ble det brødskive med bringebærsyltetøy å melk.Det var godt.Var også å stelte på grava til pappan min igår.Bort med nesten alle sommerblomster å inn med lyng og Krysantemum.Ble fint igjen ja!
Her er plantene satt i krukker før jeg tok de med meg på kirkegården.Jeg elsker høstplanter å vil gjerne ha noen selv også.
Her får Alfred litt stell av pappan sin.Kamming blir det hver kveld,masse hår som havner i søppla da ja.Han elsker det vel ikke men finner seg i det.Å så blir han såååå fin etterpå.

1 kommentar:

  1. Hei Karin! Takk for kjempekoseleg helsing! :) No har lillebror sovna, utsliten etter ein innhaldsrik dag! :) Så herleg å plukke eigne bær! Eg har desverre dårleg tolmod med slikt, men ELSKAR bær! Flott prosjektet ditt! Vart vakker! Det er fint med lyse fargar! Og ein annan ting; du stråler no Karin! Du framstår som så lykkeleg!!! Og det gjer meg så glad! :) Ynskjer deg alt godt utover hausten!

    God klem frå Elin :)

    SvarSlett