Sider

søndag 19. september 2010

Litt av hvert...

Dette innlegget skulle egentlig komme igår...men da var jeg så dårlig. 
Knipsa litt bilder,så greide jeg ikke så mye mer den dagen.Jeg hosta enda på fredag å merka at nå begynte jeg å bli sliten for alvor.Å bestemte meg for at nok er nok!! Nå bærs det til doktorn.Jeg var full av slim i halsen å hadde problemer med å svelge,hosta hvert 5.sekund å hadde et trykk i brystet.Så da tenkte jeg at jeg får lide meg gjennom helga å så får doktor Johnsen hjelpe meg på mandag.Så ble det lørdag...
Det var et nyyyydelig vær å sola skinte inn på stua,jeg tok litt bilder av det.
Så merka jeg at formen var dårlig,og jeg hoster ikke mye på formiddagen men begynner å grue til resten av dagen.Jeg var slapp å litt varm å hadde en dundrende hodepine. Jeg lå på soffan,å det er det sjelden jeg gjør,kun når jeg er syk.Å tenkte over alt jeg skulle ha gjort. 
Ble bare verre utover dagen å det ble migrene på kvelden,å det var så inn i granskauen vondt at jeg visste ikke om jeg skulle ligge eller sitte. Det er noe av det værste jeg har.Det er dritvondt! Jeg bantes for meg selv der jeg lå i senga mi.På kvelden prøvde jeg ta noen bilder av Alfred å meg sammen.Han satt ved siden av meg i soffan,er blitt en kosehund han.Men bildene ble dårlige,å bra er det,jeg med et hovent å rødt øye, rød nese å bleik å han like skjønn som alltid.Det hadde vært som skjønnheten å udyret...
Pappan var i Sverige så Alfred må luftes uansett om jeg er syk eller ikke. Her sitter han så pent å pyntelig i gangen å venter.Han er en liten snuppelupp det er bra sikkert.
Druer er godt å kose seg med når man er litt pjusk...Jeg ble ikke noe bedre utover dagen å da kvelden kom så led jeg meg gjennom Skal vi danse å stupte i seng etter det.Men fikk jeg sove?! Neida,hodet dundret som om noen hadde slått meg med et balltre.Det kjentes ut som tennene var smadra å at øya var på vei ut av ansiktet...Har kun smerter i venstre side av hodet.Det er merkelig.
På fredag fikk jeg endelig hengt opp ei lita hylle som jeg har malt grå, på kjøkkenet.Det ble ikke så værst det da.


Jeg har hengt opp 2 hjerter som er kjøpt på Kremmerhuset å 2 gamle teskjeier etter pappan min.Ble fint syns jeg.
Idag våkna jeg opp å følte meg bittelitt bedre,men hodepinen er der fremdeles å det gjør vondt i ansiktet mitt.Det rinner tårer fra et hovent øye,men ellers har jeg det greit.Dette er tatt av Alfred nå i formiddag, han har fått noe spennende hundegodis fra Sverige som han ikke helt forstår hva han skal gjøre med.
Han er så fotogen atte..Ligger der å er like skjønn uansett han. På teksten på det runde beinet stod det at det skulle holde hunden i aktivitet i lang tid,Yess! tenkte jeg,men han kikker på den å vet ikke helt hva han skal gjøre.Nå skal jeg hvile kropp å hodet å sjel å alt som hviles kan.På soffan! Alfred å pappan er å går tur i skogen.Å det jeg holdt på glemme nå i all sutringa mi,var at ikke noe er så galt at det er godt for noe,jeg hoster nesten ingenting.What!!! Jeg har hosta i ukesvis. Hva skjer? Jeg forstår ingenting.Men jeg er glad jeg,men nå forstår jeg enda mindre.Så om Dr. Johnsen skal få plages med meg imorgen er uvisst,men hoster jeg så mye som littegrann,så åker jeg dit. Nå er jeg lei.Håper alle dere der ute er friske å raske.

7 kommentarer:

 1. Huff, så trist å høre at du er så dårlig!! Det var dumt.. Vi brygger på en forkjølelse vi også!! Hodepine er noe av det verste.. En vi kjenner har hatt konstant hodepine i over 1 år nå!

  Fine bilder synes vi:)

  SvarSlett
 2. hei Karin,
  å du må bare komme deg til legen uansett host eller ikke i morra,dette går i faser å kan komme ennu sterkere igjen,Silje min datter fikk pencilin på torsdag,å hun er mye bedre nå,de ser det lett på crp om det er virus eller bakterier,det er ikke å kimse av som de sier på sørlandet.
  så koselig med sola inn i stua di,å den hunden er jo så nusselig,flott hylle,
  slapp av nå å dra til lege i morra uansett.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Enig med de andre her - gå til legen uansett du, det er bedre med en sjekk for mye!

  Vi er akkurat kommet hjem fra hytta, Lukas er storfornøyd etter å ha fått løpe masse omkring, men vi må nok en tur i marka litt senere. Han er så utrolig myk i pelsen etter siste napping, er Alfred det også?

  Håper du blir fort frisk og rask igjen. Vi kommer gjerne til "andre sida av byen" snart og går på tur sammen dere!

  Klem

  SvarSlett
 4. Du MÅ til lege, ja. Ingen tvil om det. Ein blir så nedpsyka også av slik hoste, og viss du i tillegg har andre plager, er det på tide med ein sjekk av seinkinga di. Kanskje ein betennelse som har fått tak i kroppen din? Bronkitt/bihulebetennelse er eg "god på", og dette minte veldig på dei symptoma?

  Fine bilder frå heimen din, og vakre vesle Alfred! :)

  God bedring, så rekner eg med at du adlyd gode råd om legebesøk uansett!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei hei ♥

  Hmmmm fy dej!!! Du skulle dra til legen en tur , får håpe du har gjort det nå da!!!? :))) Så lekre bilder , ja du har det fint , og headeren din var kjempefin Karin!! Og den grå hyllen likte jeg med dem søte hjertene på...

  Søøøøte Alfred så vil på tur ♥ Jeg håper virkelig att du har kommet dej og blitt bedre nå....og takker for alle gode ord fra dej ♥

  Masse klemmer og kos til dere to ♥

  SvarSlett
 6. Så fin en blogg og herlig cairn gutt du har, min cairn frøken har nå lagt seg foran peisen og sover:)

  Krysser fingrene for at du nå raskt blir bra

  klem fra Eli

  SvarSlett
 7. Hei Karin, nå håper jeg du både har kommet deg til lege og at du har blitt frisk?! Ønsker dere en flott helg - nå er jo godværet tilbake også :) Klem!

  SvarSlett