Sider

tirsdag 14. september 2010

RÅKVÅG

I helga som var skulle vi egentlig på motorsykkeltur til Brønnøysund men med 3 personer å en hund så ble det litt vanskelig.Så det ble biltur til Råkvåg istedet.


Råkvåg er et lite og koslig fiskevær i Rissa kommune,på andre sida av Trondheimsfjorden.Det er kåret av Norsk Turistråd til et av Norges 20 best bevarte å vakreste steder i Norge.
 Vi hadde kjempeflott vær,med litt overskyet å litt sol,å når den skinte da var det varmt.Jeg har har aldri vært der før å elsker slike små intime steder.Det var vakkert der.Alfred var også med.


Jeg tror han koste seg masse,vi gikk på brygga der å kikka på vannet.Han likte seg der han også.Det er så mange utrolig fine plasser i Norge.Man blir nesten religiøs av å se noe sånt.Også så bra at det blir tatt vare på.
Her fører Alfred an foran pappa.Det var stas å være på en sånn spennende tur.
Felgen sykkelverksted er det også her.


Alfred har det bare fint.Han smiler når han får være ute å elsker ikke akkurat å være i buret sitt i bila men det er helt greit for vi stopper ofte å han får tisse litt å snuse innimellom.


 Må bare vise et søtt bildet av Gøran,som er sønnen til min samboer,å Alfred som koser seg sammen.


 Alfred pleier å få gå løs når vi går i skogen,han springer bort til andre hunder men hører etter når vi roper på han.


 Han er i nærheten av oss hele tida,det er veldig koslig at han vil det.Jeg plukker alltid med meg ting når vi er på tur,har ingen bilder men jeg plukket kjempefine stener å masse fin mose fra trærne.Jeg er veldig glad i ting i naturen å liker å ha det rundt meg.Imorgen blir en spennende dag for Alfred,da skal han nemlig treffe broren sin Lukas.
Dette er Lukas,han er i samme kullet som Alfred.Han er mer rødlig i pelsen.Han er kjempefin!!Bildet er lånt fra Grete sin blogg,Skriblerier fra Gretes hode.Jeg regner med Alfred ikke får sove i natt av spenning.


 

1 kommentar:

  1. Det bildet av Alfred i trappa var bare helt nydelig - kjempeblinkskudd! Har aldri vært i Råkvåg jeg heller, men det ser veldig idyllisk ut.

    Og så må jeg gratulere vofsene våre med ni-månedersdag i dag! Lukas kjempegleder seg til å treffe dere i morgen også. Men ikke like mye til napping tror jeg. Vi var på en lang tur i kveld, og så måtte han dusje etterpå. Nå gnager han på et bein og ser ikke ut til å bekymre seg så mye lenger.

    SvarSlett