Sider

tirsdag 14. september 2010

HOS NAPPEDAMA

Alfred var mandag i forrige uke hos nappedama si,han nappes hver 3.mnd.Hun har 7 Cairn Terrier,5 damer og 2 hanner. Hannene ble jaga inn å siden det var sommer å sol den dagen så ble han nappa utendørs.
Her er Alfred omringa av alle jentene.
Her står han pustende å pesende oppå bordet,det gjorde han i 2 timer i varmen å jeg syntes synd i han.Han ble kjempefin etterpå da.
Her er han etter å ha blitt nappa.En kjempefin gutt som er veldig tålmodig,det syns iallefall jeg,med tanke på at hår blir revet ut av pelsen hans i 2 timer i varme å at det er behagelig det kan det vel ikke være.Men så flink som han er så holdt han ut.Belønninga var å få springe med alle bissevovvene.Må vise et morsomt bilde av en av nappedamas hunder som heter Roma å sønnen til min samboer.
 Syns det er et knakende bra bildet,av begge to.Så nå er Alfred fin når han skal møte broren sin imorgen.Til opplysning hoster jeg fremdeles. Jeg har ikke tro på hostesaft fra apoteket men idag gikk jeg til anskaffelse av slimoppløsende hostesaft,man blir jo litt desperat...
Jeg er bittelitt bedre da,tidligere så hosta jeg som en gal nå er jeg litt mindre gal.Jeg får sove også men det er slitsomt alikavel.Råd tas imot med takk!

1 kommentar:

 1. Hei hei ♥

  Sååååå innmari fin han ble da!!! Aldri hørt om napping før....trodde det var du som skulle nappe øyenbryn jeg hahaha...og så var det Alfred som skulle nappes!! Herlig ♥

  Du skriver så bra....og tusen tusen takk for alle herlige kommentarer jeg får fra dej!!! Du er bare sååå snill vennen ♥ Har blitt så glad i dej atte!!

  Og du er *stemor* til en gutt oxså ser jeg....:))) Kjempefint bildet ♥

  Har du vært hos legen da Karin?? Er vel ikke normalt å hoste såååå lenge...kansje du skulle ha sjekket opp?

  Ønsker dej en fin høstdag ♥

  SvarSlett