Sider

lørdag 25. september 2010

Unnskyld...

Jeg må innrømme,jeg hoster enda,å jeg har ikke vært hos lege...Men nå skal jeg høre etter dere å jeg greier faktisk ikke mere nå.Jeg begynner på alvor å bli sliten å syns jeg er grå å dradd i ansiktet.Så nå lengter jeg etter legen min å ett eller annet som kan hjelpe.Men har prøvd Cosylan å denne gangen virket ikke det,så da aner jeg ikke hva legen skal finne på.

 Her er jeg å lille snupp...Han hopper ofte opp på fanget mitt om kveldene å vil sitte sammen meg.Litt dårlig bilde som er tatt med min mobil,men her sitter vi å koser oss.Ønsker alle en super duper helg.

8 kommentarer:

 1. Du ser uforskammet flott ut til å være syk, det må jeg si ;) Men bra-bra-BRA at du kommer deg til legen. Sannsynligvis vil du jo få vite *årsaken* til hosten, og det er det viktigste når det har vart så lenge. Gode lille Alfred som passer på mamman sin... God helg til dere, og lykke til hos legen!

  PS - vi burde utnytte det flotte været og prøve oss på en tur til uka, tror du dere orker det?

  SvarSlett
 2. Rett til legen!!! Trudde eg var så streng, at du gjekk sist? Eg veit ein ting Karin; vi har berre ein kropp, og viss den byrjar å hangle, er det ingenting som er kjekt lenger!!!

  Flott bilde av to gode vener! :)

  Håper du får hjelp!
  God bedrings klem!
  Elin :)

  SvarSlett
 3. Åh, så trist at du fortsatt er syk.. Er ikke blitt frisk vi heller, men men:)

  Kjempefint bilde:) Du ser da veeeldig bra ut:)

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Heia!

  Takk for koselig kommentar hos meg, setter stor pris på det. Her i bergen går det fint, er over halvveis nå og i helga ska eg hjæm en tur:)
  Håper du føler deg bedre og at legen kan gi deg noe annet som funka, is ska være lindrende også.
  Har sjøl hatt influensa og den sitt godt i kroppen enda....

  God bedring!
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Hei Karin! Prøvde å gå inn på eit nytt innlegg i går, men det fanns ikkje? Har du det bedre? Fekk du medisin?

  Ha ein fin laurdag!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 6. Hei kjære Karin!
  Tusen, tusen takk for støtta i dag ♥

  God klem frå Elin

  SvarSlett
 7. Hei hei ♥

  Hva skjer her inne hos dej da vennen?? Dette innlegget er jo lenge siden du la ut hehe....tror jammen bloggen din spøker!! Hvordan står det til Karin?? Går det bra med hosten din? Stor klem til dej og gogutten ♥

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 8. Hei på du! Her mangler det innlegg??? Men, men. Håper du har det bedre? Veit du skreiv at du hosta etter at du fekk dei tablettane? Høyrer om mange som er langvarig sjuk av feber og influensaliknande symptom?

  Fortsatt god bedring i alle fall, håper veka di blir god!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett