Sider

mandag 11. oktober 2010

Hei

Heisann,jeg er i live...jeg hoster enda.Har vært fryktelig ubehagelig dette,har aldri hatt noe så intenst slitsomt.Er litt bedre men hoster fremdeles.Jeg styrer med bloggen min.Det er så trist for jeg er ikke akkurat datakyndig å greier ikke fikse ting.Jeg sliter med å få lastet ned bilder,å er jeg heldig så får jeg lasta ned ett bildet.Prøver jeg flere så vises det ikke i min blogg,men når andre går inn på min blogg så vises det andre bildet til dem.Hva er galt?? Derfor har jeg sletter innleggene mine.Blitt bare rot...Når jeg går inn på lister over innlegg så står det image.Da står det at bildet er i innlegget men kommer ikke fram hos meg.Jeg er skikkelig lei meg pga dette,så da mister jeg interessen til å blogg også. Det er også kommet noe nytt (som jeg ikke har bedd om) når jeg laster ned bilder.Liker ikke nye ting for som regel blir det ikke noe bedre å jeg sliter med å få det til.Skal prøve laste ned ett bilde i dette innlegget.
Regner med dette vises hos dere som kikker på min blogg,men det kom ikke fram hos meg.....Noen som aner hva som er galt???

1 kommentar:

  1. Det ser trasig ut dette, skjønner godt at det er irriterende å ha så mye trøbbel med noe du har lyst å holde på med! Jeg lover å komme på besøk så snart jeg kommer meg til Sør-Trøndelag igjen, noe må jeg da få til siden jeg jobber med "data og sånn" :) Hvis ikke noen andre er i nærheten før det, da. De bildene du sier du ikke ser er typisk veldig store, sånn som i dette innlegget. Kanskje det kan være et hint?

    Hosten din skjønner jeg ikke noe av. Regner med legen har sjekket for det som går an? Jeg har ei tante på over 60 som hostet mye og fikk beskjed om at det var klamydia. Hun syntes det var fryktelig flaut, men det viste seg selvsagt at det er noe helt annet med klamydia på lungene enn kjønnssykdommen - hehe! Krysser fingre for at du skal bli bra!

    Lukas klenger han også, forresten. Hormonene raser, tror jeg. Heldigvis roer han seg etter en skikkelig tur, men det skal helst være minst en times tid for at han skal legge seg i ro etterpå.

    Klem fra Grete & Lukas

    SvarSlett