Sider

torsdag 21. oktober 2010

Et møbel blir beisa

Sønnen til min samboer fikk pussa opp soverommet sitt for en stund tilbake.Han fikk nye møbler å vi henta en kjempefin brukt skrivepult til han.
Her ser du skrivepulten,den er stor å fin å gutten selv fikk velge om det skulle beises eller males,grått eller hvitt... Vi hadde håpa på grå maling men det ble hvit beis. Det fikk jeg i oppgave å det var i min værste hosteperiode,å jeg husker jeg tenkte at jeg kom vel til å stryke med etterpå.Men neida,tror beisen gjorde godt jeg for jeg hosta vel ikke en eneste gang mens jeg holdt på.Her er resultatet som ikke alle ble like fornøyd med,for beisen var tynn å så vakker ble den vel ikke men den ble mye finere da.


Vi skulle kanskje heller valgt maling,for jeg beisa 4 ganger å den rann nedover å var så tynn.Huff å huff..man lærer så lenge man lever.
Til opplysning kan jeg jo si at jeg hoster fremdeles... Ikke hele dagen å ikke like intenst som før men jeg hoster... Huff.. jeg kan nesten ikke huske hvordan det var å ikke hoste.Men idag har jeg gått ut i kulda å det gjorde ikke saken bedre.Jeg er vant til at min hoste sitter i leeeenge.Håper dere andre er friske å raske.
Å siden dette er Alfred blogghjørne så tar vi med et bilde av han også denne gangen.Han er søt da...å kosete...


Her er han i en vant positur.Liggende henslengt i soffan.Det får han lov til.Vi vil ha det sånn.Han er en del av vår familie å vi er også i soffan å da får han også.Det som er så koslig er at han vil helst være i samme soffa som oss å ligge inntil.Koselig... Hilser så mye til Lukas.3 kommentarer:

 1. Synes skrivepulten såg lekker ut! Fortsatt god bedring! Kos deg med Alfred! :)

  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Hei Karin, og takk for koselig kommentar på bloggen. Synes jeg drar kjensel på deg, uten at jeg vet hvor jeg kan ha sett deg. Vi er jo trønderdamer begge to, så da er det kanskje ikke så unaturlig.

  Alfred ser ut som en storsjarmør, morsomme bilder av ham.

  Ha en flott helg.

  Marit

  SvarSlett