Sider

lørdag 23. oktober 2010

2 videoer av Alfred


Tenkte jeg skulle prøve vise godgutten idag... akkurat nå har han timeout... igjen... Han er utspekulert vettu.Han er en engel når pappan er hjemme og når han er på jobb eller ikke på stua så slår Alfred til.Han henger i klærne mine,biter å styrer på.Han skylder meg en god del klær nå,både topper å bukser har han bitt hull i.Han oppdaga når vi kom inn fra turen vår at vi var alene,da var han på meg å hang i strikkajakka mi.Jeg har ikke lyst til å ha en 9 kilo tung hund i klærne mine.Jeg prøver kaste ball å finne på noe annet men nei,det er meg han skal "ta".Så da havner han i buret hvor han får slappe av litt å tenke over om han vil være snill gutt.

Her er han for noen måneder siden,ligger i kurvstolen i gangen.Han pleier noen ganger å legge seg der,både i stolen å under stolen.
Her er Alfred ute den første dagen han fikk refleksvesten sin.Det var før den hersens snøen kom.Jeg var ikke forberedt på snø å vinter enda.Jeg er sjokkert over at snøen ligger der enda.Men Alfred er strålende fornøyd da.Og det er vel viktig det også.Idag skal Alfred få være litt alene i buret sitt da vi skal ut å spise på restaurant.Den ligger her oppe hvor vi bor,de har utrolig god mat å man blir i ekstase hver gang man har vært der. Syns det er viktig å støtte opp om de som etablerer seg utenfor sentrum også.

2 kommentarer:

  1. Sååå gøy:) Søte videoer!!

    Klem:)

    SvarSlett
  2. Koselig å få live-bilder av godgutten! Kan vi ikke finne en dag det passer med besøk hit eller dit? Vi kan jo kombinere en tur og en innestund hvis det passer for dere :)

    SvarSlett