Sider

søndag 28. november 2010

BIKKJEKALDT


Det er skikkelig bikkjekaldt for tida.Det fyres hele dagen og ullundertøy er i bruk hele tida.Jeg er en skikkelig frossenpinn og syns at vi som er det skulle fått rabatt på strømmen. Vet av mange som går rundt i t-skjorte inne mens jeg har ullundertøy, 2 par sokker og alikavel så fryser jeg litt.Dette er en del av min arv fra mammas side,der er de noen frossenpinner.Vi er forsiktig med å sløse med strøm,vi slukker lys i rom vi ikke er i og det er kun varme på bad og i kjellerstua,ellers i huset bruker vi ikke varme.Bare vedfyring. Jeg GRUER til strømregninga kommer,og kjenner jeg blir provosert over at den skal bli så mye høyere enn tidligere.Vi lever i et vinterland og man skal vel ikke gå med boblejakke innendørs vel? Ifjor vinter når det var så kaldt så fant jeg ut at jeg ikke har klær til slik kulde.Ingen av mine vinterjakker er varme nok.Det kom jeg på nå da kulda kom.
Jeg tror ikke Alfred bryr seg om kulda (eller strømregninga). Han hopper å spretter ute i vinterfrakken sin. Det blir litt kortere turer nå altså.
Ordna jul i kjøkkenvinduet mitt igår,måtte bruke blits for å få et bilde som var duganes.Tok også dette bildet...
Ble litt koslig det også. Syns de siste ukene har gått veldig fort og som alltid før går tida veldig fort fram mot jul. Nissene mine banker i kista i de er pakka ned i å vil komme ut nå,men de må vente litt til.Lurer på hvordan det skal gå med hund mot nisse. Vet bare at Alfred har gått løs på porselensdukkene som mamma har hatt stående på gulvet.
Her er julestjerna mi som jeg kjøpte til 70% avslag i fjor. Da bryr man seg ikke om at man har masse stjerner å staker fra før.Alfred blir 1 år 14.desember og det blir spennende. Han er ganske rolig om dagene,slapper mye av å koser seg sammen oss.

Alfred hilser til storebror Lukas og håper at vi kan finne tid til å møtes før jul,vi har veldig lyst til det. Tok endel bilder av gutten idag.Han stiller seg opp å det er bare å knipse.

Alfred er veldig glad i pelspledd å puter.Han elsker å ligge inntil det eller støtte hodet mot det når han skal hvile seg.Her ligger han i soffan å kuler`n.Å forresten dere,jeg er snart ferdig med julegavene...Har 2 igjen men vet hva det skal være så det er ikke noe stress.

3 kommentarer:

 1. Det er bra sikkert at det er bikkjekaldt ja! Godt at voffsene har jakker :) Jeg har heller ikke gode nok ytterplagg til sånne temperaturer, men flere lag med ull og vindtett utenpå gjør susen. Vi klarte oss fint med det i dag.

  Kan vi ikke prøve å treffes neste søndag? Det hadde vært fint med litt dagslys. Vi kjører gjerne en tur til f.eks granåsen. Tenk på det, så mailes vi :)

  God advent, klem fra oss!

  SvarSlett
 2. Hei du gode Karin! :) Tusen takk for at du skjemmer meg vekk med skryt! Det har du jo gjort over eitt år no! Kvar gong! Og tenk så mange kommentarar du har gitt meg!? I dag vil eg skryte av deg! Så flotte, klare bilder! Elska headeren med Alfred! Så flott motiv, og så sat han så fint! Eg håper du kooosar deg i førjulstida, og at du og Alfred ikkje frys for gale? Eg er også slik som må ha lag på lag av klede, og frys støtt.

  Ha ei nydeleg veke, Karin!
  STOR klem frå ELIN :)

  SvarSlett
 3. Hei snuppisen min ♥

  Tusen millionar takk for gode ord du trufaste og godaste Karin ♥
  Ja ej stressa altfor masse gjer ej...blir ikke frisk...grrrrr!!!! Blir det vel til slutt ;p Gud så mange flotte bilder , og såååå søt Alfred ♥ Herlige bilder , og headeren din var veldig flott!!!
  Send mej addressen din på min mail....så får du en extra julepakke i år :))) Men åpnes ikke før julaften!!!

  Store klemmer ♥

  SvarSlett