Sider

søndag 21. november 2010

Alfred viser siste mote

Idag har Alfred og jeg gått oss en fin tur.Han har fått seg en fin vest siden det er så kaldt.
Han er ikke enkel å ta bilde av når jeg går med han alene.Han tenker ikke på at jeg vil ha fine bilder av han,skulle ønske han kunne stille seg opp ved et tre å se i kameraet,men neida.Jeg må knipse mange å håpe at noen blir fine.Her er den fine vesten hans.Den er orange å svart å skikkelig fin.Alle som ser oss smiler for han er utrolig søt der han tripper av gårde.Og han kler orange veldig godt.

Jeg trodde han skulle være vanskelig å kle på men han finner seg i det.Står tålmodig til alt er festet under mage,hals og ben. Jeg syns egentlig han er en tålmodig liten gutt.14. desember blir han 1 år.Det blir spennende!

Om Tilda-prosjektene mine kan jeg si at jeg har laget en nisselue.Jeg ender som regel opp med å se på tv mens jeg sitter med nål å tråd i fanget.Til mitt forsvar kan jeg jo si at det ofte stopper opp når jeg mangler noe.Det gjorde det sist.Jeg hopper litt å begynner med det letteste,nisselua,og hoppa over til reinsdyret.Men da var det ikke med tråd som passet i fargen til stoffet.Det er nemlig i  2 forskjellige brunfarger og verken rødt eller rosa passer til det.Da stoppa det opp,å jeg kjenner jeg blir litt irritert når ikke alt jeg trenger er med i pakken.Jeg har ikke brun tråd i huset.Kanksje jeg dropper reinsdyret, kanskje jeg dropper nissen,lager en finfin nisselue som stryker så fint så fint å sprayer litt glitter på.Neida...men det er dumt ikke alt er med i pakken.

Prøvde ta bilde av oss to sammen ute idag,men det er ikke lett det heller.Alfred er ikke så interessert i sånn fotografering.Han går som regel med snuten i bakken å snuser.

4 kommentarer:

 1. Nææ, så flott vinterjakke Alfred har fått! Tror vi skal vurdere noe sånt vi også, særlig siden det blir enda kaldere snart og Lukas er inne i en masse-napping-periode. Kjenner meg litt igjen med at det er vanskelig å ta fine bilder når vi er to-somme på tur ja. Men det blir veldig sjarmerende bilder :) God søndag videre!

  SvarSlett
 2. Nydeleg bissevoff og tøff jakke! Lekker! Håper du får tak i det du trenger for å gjere ting ferdig! For då får vel vi andre lov til å sjå? :) Takk for fine kommentarar, eg er veldig opptatt for tida. Er glad for å jobbe igjen, men det har blitt litt i meste laget. Har sett over bilda eg tok før i dag, og der var fleire fine. Var nok litt for stressa når eg kika over dei første gangen ;) Ja, ja. Sånn er livet av og til. Eg hoster forresten enno. Og har halsvondt. Så eg har nok fårr ein slik langvarig sak som du hadde. Må vel berre vere tolmodig? 3 veker sidan eg fekk det i går.

  Ha ei flott ny veke Karin, og kle godt på dokke, eg trur det blir veldig kaldt? Kanskje Alfred må ha lue også?

  Klem E :)

  SvarSlett
 3. hei,
  nydelig han er med frakken på, deilig for dem i kulda, fine bilder.
  ha en fin dag å tusen takk for hilsen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Hei ♥

  Såå nusselig han er da :))))) Sikkert deilig for han dette da....sikkert ikke billig heller ;)) Fine bilder og jeg ser att dere koser dere max ♥

  Takk for gode kommentarer , så kjempehyggelig da ♥ Hoster enda du?? Vært hos legen da? Sikker vanlig influense med mej , men kjennes ut som hele hodet går i luften snart hehe...og smaksansen er borte :-/

  Ha en fin kveld ♥♥♥

  SvarSlett