Sider

lørdag 15. januar 2011

EN HYLLEST TIL VINTEREN

Mange "hater" vinteren og er lei av den for lenge siden,jeg syns den er nydelig.Den er kald og gir oss høye strømregninger men her kommer en hyllest til vinteren og et lite ras av bilder av noe som jeg syns bare er utrolig vakkert....


Her er Alfred fra den første tida han kom til oss,han elsker også vinteren.Jeg lengter også mot vår,misforstå ikke,men det er fortsatt vinter og jeg digger den.

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du viser!!! Ble inspirert til å gå ut å ta bilder på lys dag i morgen : ))
  Kos deg
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Nydelege bilder! Og så flott bukett du hadde fått deg! Lite med kommentarer frå meg for tida, men er innom både her og der! Les og nyt andre bloggar!

  Håper helga di er fiiin! :)

  Klem frå Elin!

  SvarSlett
 3. Sånn innerst inne er jeg enig med deg - vinteren er jo fin :) Det var nyttårsforsettet mitt i år at jeg ikke skal mase på våren, så nå har jeg helt bevisst gått inn for å nyte hver eneste dag selv om det er vinter. Vi må jo ut hver dag likevel, ikke sant?

  Håper dere har gode dager, passer dere for isglatta og ønsker dere god helg!

  Klem fra Grete & Lukas

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det! Ja, det er gøy å se mulighetene ikke andre ser. Kikket på dette lenge og håpet prisen skulle gå ned, og det gjorde den, så da var det bare å sette planen ut i live. :)

  Jeg savner vinteren jeg! Var så flott her en stund, men nå er det bare regn regn regn. Hva er det for vinter liksom? Jeg er definitivt et sommermenneske, men skal det først være vinter så vil jeg ha snø.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei snuppeduppevennen ♥

  Tusen hjertelig takk for alle koselige kommentarer fra dej ♥ Headeren din er den nydeligste jeg har sett på aldri såååå lenge!!!!!! Fantastisk flott ♥ Og for noen flotte friske bilder da gitt , du er sååå flink , og søte voffen er lenge siden jeg har sett ♥ Du ja jeg har noen superlekre rottinglamper i butikken!!!! Dem er dritskjønne og jeg tar 565 ,- pr stk og jeg vet att andre tar rundt 800 ,- for samme lampen :))) Jeg har ikke noe skikkelig bildet av lampen....men det kan jeg fikse vil du det :)))

  Ha en lekker kveld Karin ♥

  SvarSlett
 6. Hei Karin
  Tusen takk for alltid så koselige kommentarer hos meg ღ setter stor pris på dem :) NYDELIGE vinterbilder, og enig med deg, vinteren er vakkert, særlig med mye snø… og søte Alfred ღ Lille Bamse elsker også snøen, han borer nesa bortover, hopper og spretter rundt :) Nydelig blomsterbukett i innlegget under, er så fint å pynte med så fine farger. Ønsker deg en fortsatt fin uke, kos deg og nyt dagene :) Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder...
  Stopping by to say hi:)

  Ha en fin helg.

  SvarSlett