Sider

søndag 30. januar 2011

TITTEI


Her er jeg... Ikke mye som skjer for tida.Jeg hoster fremdeles...I neste måned har jeg hosta ett halvt år. Mamma mener det er enda lenger.Jeg har aldri i mitt liv opplevd noe så ubehagelig å frustrerende.Jeg har tatt røngten og fått noe medisin,for sånn hoste som jeg har nå går utover det sosiale liv å mye annet også.
Er det lov å klage bittelitt da over at man er sliten?? Jeg prøver nemlig å ikke klage,det er mange som har det mye verre.


Her er bilder fra gangen vår og en trøtt liten Alfred som liker å ligge i kurvstolen.
Her ligger han i stolen å titter på meg i speilet... Søtnosen.
Her er han inntulla i pledd og koser seg etter en tur ute i kulda. Jada vi vet han er en hund.

9 kommentarer:

 1. Hei kjære du! Forstår godt at hosten din slit deg ut! Eg holdt jo på i to måneder før jul, men fekk hjelp av astmamedisin. Har du prøvd det? Ventoline. Etter bruk i eitt døgn, var det verste over... Flotte bilder av vesle Alfred! Han er så skjønn! Og han er jo babyen din ;) Når det gjeld meg Karin, så er det nok svært mykje du ikkje veit. Eg har aldri vore så personleg her inne, men valgte å skrive det eg gjorde i kveld, fordi så mange lurer. Og då synes eg det er bedre å seie det som det er. Men siste ti åra har tatt på meg veldig. Det har skjedd så mykje vondt, og eg har til saman hatt fem operasjonar. Ikkje lett å vere småbarnsmamma oppi det heile. Men eg er som regel optimist. Men kanskje ikkje i dag... I morgen er ein ny dag! :)

  Lov meg å sjekke denne Ventolinen viss du ikkje har prøvd før! Ring legen med ein gong i morgen!

  Største klemmen!
  E

  SvarSlett
 2. Hei, Karin, så fint å høre fra deg igjen! Tipset til Elin er ikke dumt, altså! Selv om du (trolig?) ikke har astma, så er Ventoline en mulig hjelp ja. Spør legen din. Min datter fikk det en gang etter langvarig hoste og hun ble bra.

  Alfred er en skikkelig go'klump ja, ser virkelig ut til å vite hvordan han skal kose seg :) Lukas er helt håpløs for tiden. Uler og maser og vil bare ut til jentene. I dag har jeg gått SEKS turer med ham, nå nettopp kom vi inn etter en kjempelang tur, for jeg ville prøve å slite ham litt ut. Kanskje det virker en stund...

  Jeg ønsker deg (og Elin over her) alt godt og håper alle får en superfin uke. Og så blir det februar vettu, et skritt nærmere slutten på vinteren :)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 3. Heihei! Jeg visste ikke at du hadde laget ny blogg, men kom over den nå. Så koslig den er! Liker bildene dine kjempegodt og Alfred er jo bare helt nydelig uansett! Så en hund som han i Paris i helgen =)
  Håper hosten din blir bedre snart, det er ikke morsomt å gå rundt å være dårlig. Sees til påsken =)

  SvarSlett
 4. Hei på deg..

  Uffta, husker jo for ei stund tilbake om at du hostet. Jeg stiller meg bak råd fra Elin og Grete. Håper virkelig at du finner årsaken til hostingen, for som du sier; det er ikke noe godt og det går ut over det sosiale.

  Alfred koser seg virkelig, artig.
  Min hund er 4 år og sover stort sett heile dagen, lek og moro er det lite med nå etter han ble 4 år gammel...

  Store klemmer fra meg.

  SvarSlett
 5. Heisann:))
  Jøss,er du samboer til Jon ja?SÅ gøy!Gubben hilser tilbake:) Jeg ble litt lei bloggingen,men tror kansje det blir en laang pause istedet for,savner jo litt av d å være her inne også:) Koselig blogg du har laget deg her da,og fine bilder,ser ut som dere har det toppers sammen:) Ta gjerne med deg gubben en dag,og kom på besøk!
  klæm fra meg:)

  SvarSlett
 6. Hei Karin
  Så leit å høre at hosten ikke har gitt seg. Må være fryktelig slitsomt å gå rundt å ha det slik! Håper tipset til Elin virker :) - og det er lov til å klage når man sliter litt... Vi er ikke alle like, noen har det sikkert værre - men alle har vi våre smerteterskel også :)) ... og hadde du ikke skrevet om hva du sliter med hadde du kanskje ikke fått tips på hva du kan gjøre :)) Søte bilder av lille Alfred ღ Ønsker deg en superfin søndag, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Så kjedelig det må være med en slik hoste! Det kan ikke være allergi da? Jeg hoster når jeg blir allergisk.

  Jeg har faktisk fått sove litt i et par netter nå. Ikke helt i rute, men du verden så mye bedre å sove ca 5 timer enn å bare slumre to! :) Så jeg føler jeg er på vei opp igjen nå. :) Tar det imidlertid veldig rolig om dagene, så jeg ikke stresser meg opp over noe og går baklengs inn i de døgnvåknes verden på ny. Men jeg kjenner det begynner å rykke litt i inspirasjonen igjen, så satser på at det blir noen blogginnlegg fra meg om ikke så lenge. ;)

  Håper du finner ut av hosten snarlig! Stor klem

  SvarSlett
 8. Så nydelige bilder av verdens beste hunderase!
  Snille,passe store,lekene,kosete,sjarmerende og ikke minst GLADE hunder!!

  klem

  SvarSlett