Sider

fredag 25. mars 2011

Hva skjer a??

Huffa meg... For noen dager siden så trodde jeg at nå er våren her.Jeg ordna en sommerlig heading på bloggen min og skrev vår å la ut bilde av påskeliljer.Men nå er det full vinter her. Det har vært snøstorm i flere dager og kommet urovekkende mye snø.Jeg måtte inn å fjerne de latterlige bildene jeg hadde lagt ut. Det passet rett å slett ikke!


Hva skal man gjøre da?! Jeg vil jo gjerne blogge om vår å sol å spiring i hagen,men Alfred og jeg har nesten snødd inne.

Her er lillegutten ute på tur,og aldri sur.Han elsker snø han. Han sjekker forholdene når jeg åpner døra å han springer glad å lykkelig ut.Han venter ihvertfall ikke på våren.
Så om jeg så innmari vil vise vårbilder så kan jeg ikke,sorry.. Det er fortsatt vinter her i Trondheim hvor jeg bor.

2 kommentarer:

 1. Hei! Aller først; TAKK for den du er Karin! Takk for alle fine ord du alltid legg att inne hos meg! Her snøvar også. Etter to døgn med full storm og sidelengs regn, er vi tilbake ved vinter... Er drittlei! VIL ha sol og varmare vèr!!! Men; bilda du viser av vinter er jo kjempevakre! Skikkeleg påskestemning! :)

  Håper du og Alfred har gode dagar!

  Stor klem!
  Elin

  SvarSlett
 2. Du har tatt noen fantastiske vinterbilder, de er nydelige! Men jeg må innrømme at det ser ganske så deprimerende ut å være i Trondheim nå med snøstorm om det som verre er. I nesten en uke nå så har det vært helt fantastisk her i London, solen stråler og det er kjempevarmt. Skikkelig herlig! Gleder meg ikke akkurat til å komme hjem til snø, is og kulde neste fredag.

  SvarSlett