Sider

lørdag 26. mars 2011

Fotografen


Det hender mange ganger at jeg legger ut bilder som ikke er tatt av meg.Flotte landskapsbilder og bilder av Alfred.Mange som kommenterer de og jeg tar kreditt for de.Men av og til er det min samboer Jon som er fotografen.

Her er fotografen og Alfred hos nappedama ifjor sommer.Han ser ut som en skikkelig rufsetufs så han skal nappes igjen på mandag.

Her er Alfred i mai ifjor.Vi vil ha stemor og mai igjen snart... Se så fin han er!!

3 kommentarer:

 1. Han er så skjønn han Alfreden din :)

  Fortsatt god helg!
  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Våren kommer sikkert plutselig :) Jeg har liksom ikke lyst å endre headeren på bloggen min, fikk litt "kjeft" i fjorsommer for de vinterlige gutta men pyttsann. Du (og Jon) får i alle fall vinteren til å se vakker ut. Regner med Alfred er like vill som bruttern i nysnøen, her er det i alle fall bare jubel.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det! :)

  Du har vært heldig da, som har unngått de største dramaene i livet! Her har det vært nok av kriser og drama, så det er sikkert mye derfor jeg synes det er sååå godt å bli eldre og legge ting bak seg. :) Skjønt... jeg har visst alltid vært like nysgjerrig på livet som kommer. Uhelbredelig optimist... tror det venter så mye bra rundt neste sving. ;)

  Ja, det er deilig at det går mot vår nå. For både to- og firbente! :)

  Klem

  SvarSlett