Sider

søndag 8. mai 2011

Smerter fra...........


Sender herved et lite smil til tannlegen min som sendte meg ut i et smertehelvete på onsdag. Han borra 3 tenner og sa jeg skulle smile til han.Jeg gikk ut derifra,kraftig bedøvd og noen timer senere begynte smertene som skulle forfølge meg i flere dager.

Han spurte ikke om jeg trengte sterke smertestillende. Så når kvelden kom og jeg skjønte at disse smertene greier jeg bare ikke uten noe sterkere enn paracet,så måtte jeg innom diverse snille mennesker som ga meg pinex forte.

Det kjentes ut som det foregikk operasjoner inni der og trekking av tenner og støping av tenner og det trøkka å pressa og jeg fikk høre av andre at dette kan ikke være normalt. Tablettene hjalp ikke de første dagene. Tror smertene var for sterke til det. Jeg tok også litt for mye slik at jeg våkna med kramper i galleveiene,høres litt banalt ut men FY!!! det var vondt!! Jeg hyla så hele Flatåsen hørte det.


Først på fredag begynte tablettene å virke litt,da har man i 2 dager bare eksistert og ikke sovet godt og heller ikke fått i seg mat. Gå tur med Alfred har vært vondt og det har banka i tennene mine etterpå.
Jeg er sur på tannlegen min,jeg greier ikke bedømme om jeg får intense smerter etter behandlinga hans.Det må han gjøre.Jeg ordna meg sterke tabletter selv jeg,men han skulle tilbudt meg det.Idag er det søndag,jeg var borte 2 dager fra jobb. Ikke populært.Jeg har ikke greid løfte en finger. Men har fått trøst av denne tassen her.

Han passa på meg da jeg lå på gulvet å skrek i smerte,han lå ved føttene mine da jeg bare lå på soffan og hadde vondt. Han ville leke men jeg greide ikke leke med han.Han henta ofte ballen sin,men mamma greide ikke.


Så takk til en tålmodig liten tass som til slutt ga opp å få leke..

Så herved sendes en kaktus til tannlegen min. Jeg har tannlegeskrekk og den skrekken er opp mange hakk pga dette. Jeg vet mange har kroniske smerter og tenker mye på de,jeg er jo så glad for at mine går over.Og håper at alle som sliter med sånt får hjelp.

6 kommentarer:

 1. Uffålæll, høres ikke så bra ut den tannbehandlingen nei! Og jeg vet ALT om vondt i tennene etter denne våren! Jeg kan forresten skrive under på at Pinex Forte ikke hjelper på tannpine, jeg fikk nemlig noe helt annet av tannlegen min og det virket kjempebra, men da det var tomt prøvde jeg PF som ikke hjalp en døyt. Hvis du fortsatt plages, så send meg en mail eller sms, så skal jeg komme ræsende med "rosa lykkepiller" til deg :)

  Hils Alfred fra brutter'n, og GOD BEDRING!

  SvarSlett
 2. Huff! Du er så uheldig Karin! Håper tannverken går over! Heldigvis har du Alfreden din!

  God bedring!

  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 3. Hei Karin
  Så fryktelig, kjente jeg fikk vondt her jeg satt
  jeg også... Tannverk er noe av det værste som
  finnes!!! - og jeg føler med deg her jeg sitter.
  Håper det snart blir bedre, ikke noe kjekt å ha
  det slik... Du får kose deg så godt du kan med
  lille Alfred ღ stor klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Huff, dette hørtes ikke bra ut.
  Tror tannlegen tok litt for mange tenner på en gang..
  Ønsker deg en fin dag videre, håper du er kvitt tannpinen nå!
  Legger meg til som følger. :)

  SvarSlett
 5. Huff, så grusomt! Jeg har hatt tannpine en eneste gang, og det er noe av det verste jeg har opplevd! Jeg sliter ofte med vondt i rygg og skuldre, men det går greit, for det kan man på en måte klare å distansere seg fra. Vondt som er over halsen klarer man ikke det med, og det blir alt man kjenner. Paracet virker ikke alene nei, men en blanding av paracet og ibux hjelper. Bare til tips om du noensinne skulle få tannverk igjen. Men håper du er myyyye bedre nå! :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Titter innom for å ønske deg en
  riktig fin helg ღ Håper det går
  bedre med tannverken og hosten.
  Lille Bamse og jeg ønsker deg
  og lille Alfred en riktig fin
  helg, stor klem til deg ....

  SvarSlett