Sider

lørdag 24. september 2011

Hei alle sammen

Hei her er jeg igjen.Har ikke hatt verken ork eller lyst eller noe spesielt å blogge om.Men jeg titter innom hos andre og er veldig imponert over hvor flinke andre er. Her går det veeeeldig sakte.Har rydda i bildene på pc`n min,det tok nesten 2 dager,enda det var ikke så mye rot. Har planer om å rydde vekk stoler og potter utendørs idag,men det spørs om jeg rekker det før vintern kommer.

Jeg må også be dere om å stemme på lille ALfred som den nye leverpostei-hunden

Når sant skal sies så er dette et valpe bilde av han. Men sjansen for å vinne er jo større med bilde av en søt valp på boksen.Eller??Både Alfred og jeg liker denne leverposteien fra Stabburet.Pleier blande den litt i maten hans,han slikker seg rundt munnen når han ser jeg tar den fram.Jeg husker dag jeg gikk på videregående,da hadde jeg matpakke med 3 skiver med denne leverposteien og agurk på hver skive. Det var så godt,og jeg ble aldri lei.

Neida,jeg tuller bare. En venninne ba meg stemme på hennes datter og jeg lagde et bilde med Alfred på boksen,men han er ikke med i konkurransen. Den er visst bare for barn.Men alt det andre jeg skrev om leverposteien er sant.Og jeg er ikke sponsa av Stabburet og får absolutt ingenting for å gi litt reklame.

Har vært 2 ganger å tittet på valpene til Alfred. Nusselige og lukter såå godt. Her er noen bilder av nuskene.


Litt vanskelig å få fine bilder av sånne små.Men utrolig søte var de.De lå ofte sånn 2 og 2 sammen og holdt rundt hverandre. Kanskje det er 2 tvillinger? Alfred og Frida (mamman til valpene) holdt nemlig på å parra seg i 3 dager til ende. Vi har nok med lille Alfred-gutten vår.Han er pappa og blir 2 år i desember men han er nesten som en liten valp alikavel.
Alfred og jeg ønsker alle som titter innom oss en riktig god helg.

2 kommentarer:

 1. Å, jeg hadde kommet til å stemt på Alfred på leverposteiboksen ja, uten tvil! Syns han tok seg NYDELIG ut der (også) :)

  Så godt med bloggelivstegn fra deg igjen, har ventet veldig på bilder av de små "barnebarna" dine ;) Skjønner nesten ikke at dere greier å ikke ta med en hjem, men forstår det litt likevel da - det *er* egentlig nok med en sånn to-åring.

  Lukas og jeg har gått laaaangt i dag, nå ligger han på skinnet sitt og jeg sitter i stolen min og vi tenker at det har vært en fin høstdag i dag. Håper det er det hos dere også!

  Klem fra oss

  SvarSlett
 2. Gratulerer som bestemor!Og tusen takk for så fine ord! Synes godt Alfred kunne blitt leverposteihund??? :)

  God klem,
  e!

  SvarSlett