Sider

lørdag 13. august 2011

HURRA FOR ALFRED

Alfred ble pappa i ettermiddag.Til tre gutter og ei tispe. Mamman heter Frida og hun er hvetefarget men alle valpene er mørke som pappan.

Her er Alfred 6 uker gammel. Vi hadde ikke tenkt å ha flere hunder vi...men se da!! Sååå søøøøt!! Og Alfred er en så snill og tålmodig skapning.Det sier alle som treffer han.Han bråker ikke når han møter andre hunder.Han er tålmodig og snill med andre.

Her er han 7 uker og ørene står opp.


Tidligere i sommer var vi å besøkte Lukas og hans familie.Han er broren til Alfred.


Her er gutta boys.Er de ikke fine? Lukas ser litt morsk ut.Han skulte litt på Alfred og skulle tydelig vise at dette var hans hjem.
Her er Grete,mamman til Lukas,hun har hundetekke skal jeg si deg.Se så fint Lukas sitter.Men fokusert på godbiten,det er de begge to.
Nå er det tomt,sier Grete.Helt tomt for godbiter,gutter.


Se så god kontakt mellom Grete og gutta.

Alfred ville gjerne leke med Lukas sine leker,men det var Lukas litt skeptisk til,de er som unger.men etterhvert ble det greit å dele litt med bruttern da.

Hva sa jeg? De er akkurat som unger (søsken),de skal ha den samme pinnen.

Også så tørst man blir av å gå tur i varmen.Da er det kjekt med en rennende bekk...
Tenk at denne lille karen nettopp har blitt pappa til 4 søte små. Ikke til å tro.Han er like barnslig som før,det er bra.

Her titter han fram mellom pottene mine.Et artig bilde.

4 kommentarer:

 1. Hei Karin :)
  Gratulerer så masse til lille Alfred ღ
  og skjønne bilder av han her :) Ser ut
  som han koser seg og har det veldig
  fint ღ Har hatt en liten feriepause her
  i det siste jeg, men jeg er nå tilbake
  igjen :) Ønsker deg en fin, fin søndag
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. åååh så skjønne :) gratulerer så mye :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig artig dette var, Karin! Gratulerer så masse til dere og Alfred. Jeg har fortalt Lukas at han har blitt onkel, men han kikker bare litt skrått på meg, sliten som han er. Vi har nemlig hatt besøk av "elskerinna" hans og en tre måneder gammel valp i et døgn, så nå sover han som en stein ute i sola. Håper alt går fint med de små, dere skal vel ivei og se på dem i alle fall? Gleder meg til å se bilde :) Ha en fin søndag alle sammen! Klem fra meg og voff fra onkel!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til pappaen!Synes ikkje det er lenge sidan han var liten sjølv!? Du er vel ei slags bestemor du no då? ;) Herlege bilder av han og broren!

  Takk for fin helsing inne hos meg!
  Ha ei flott veke!

  Klem,
  E

  SvarSlett