Sider

søndag 23. oktober 2011

Alt ordner seg til slutt Emil


Vi har hatt Emil-gutt i ei og ei halv uke og det har vært koselig.Vi tok bort alle tepper og la fram avis som han kunne tisse på.Vi har tørka tiss og bæsj og skilt to hunder som har lekt og lekt og absolutt skal ligge to i ei lita hundeseng
De har vært veldig opptatt av hverandre og ligge inntil.Veldig koslig det da.Og de har pressa seg to inn i et lite bilbur som egentlig ingen av dem frivillig vil oppholde seg i ellers.

Men nå er det slutt,nå er Emil hentet av mamman og skal være hos henne til han blir solgt.Han drakk mye og tisset mye så hun vil observere han for å se og vil finne ut hvordan han er for å vite hvilket hjem han passer i.

Masse kos og avslapning for en liten tass... Jeg sa hver dag til den lille valpen at alt ordner seg til slutt og at han får et godt og trygt hjem som alle sine søsken.
Det er veldig spesielt å ha en valp i huset.Det er masse kos og lek og kommer aldri til å glemme den lille varme kroppen som lå i senga mi hver natt. Og så var vi oppe,han og jeg,1-2 ganger og han tissa på avis og så la vi oss igjen.

Veldig vanskelig å ta fine bilder av en valp,men også siden han er så mørk så blir det enda mer vanskelig.Men jeg knipsa masse mens han var her.Vi har vært så heldige at vi skal få passe Emil og broren Børre på fredag til lørdag. Gleder meg masse til det.
Han ble ganske så tøff på den tida han var til oss,men det var fortsatt mye som var litt skummelt.Denne rasen heter Cairn terrier.De er tøffe hunder som tåler mye og som er sosiale og utrolig flotte som et medlem av familien. Det er ofte tispene som er mest populære og de som er lyse.Er derfor litt småbekymra for Emil og broren,de er mørk brune og svart. Men som jeg sa til Emil,alt ordner seg til slutt! Og det vet jeg det gjør.

3 kommentarer:

 1. Hei Karin! Tenk at Alfred har fått vere pappa på nært hald! Og du bestemor :) Må vere litt rart å kevere han frå seg? Håper han får seg ein fin heim til slutt!

  Tusen takk for oppmuntrande ord inne hos meg. Du er veldig flink å kommentere! Eg er desverre ikkje så aktiv på blogger, prøver å bruke tid og krefter på andre ting. Håper å lage nokre reportasjer til avisa før jul.

  Ha ei flott ny veke!
  God klem,
  e :)

  SvarSlett
 2. ÅÅ hællenusk for en sjarmør! Nydelig - og finfine bilder av dem begge :)

  Ha en skjønn søndagskveld..

  Klem fra Tove

  SvarSlett