Sider

lørdag 15. oktober 2011

Hils på EmilHar du lyst å hilse på 9 uker gamle Emil?
Her er han altså,lille gullet vårt.Han er Alfred sin sønn og har 3 søsken,en tispe og 2 gutter.Han er til oss fordi vi syns det er koslig med valp og for å avlaste hun som har 4 hunder,deriblant 2 valper,i huset.
Her er far og sønn,Alfred er sånn passe interessert. Emil er helt skjønn,han og de to brødrene hans er 9 uker idag og leveringsklare,men det har vært lite respons på valpene.Emil har vært te oss i 4 dager og han er som en valp skal være, Nysgjerrig,kosete,leken,og om du lurer på om han lever opp til navnet sitt,så gjør han det.Han er kontaktsøkende og veldig flink til å gå i bånd.Han har god matlyst og er veldig glad i å leke med ball og alt som rører på seg.

Her ligger de å hviler sammen,Alfred sin plass er i denne to seteren men nå er det lillegullet som har overtatt plassen.

Veldig vanskelig få fine bilder av en sånn vilter krabat. Han er en liten rotekopp og idag har vi støvsuga og vaska gulvet. Han har også fått dusja og er blitt så flink og tøff. Han er med i dagliglivet vårt og vi er heldige som får være en del av livet hans.Men vi har en hund og syns det er nok med han.Så vi er fosterforeldre så lenge vi har mulighet og håper noen vil kjøpe disse småttisene,verdens beste kammerat. Legger ut link til annonsen på finn.no.
http://www.finn.no/


Valpene er leveringsklare og har vokst opp i hjemmet til Marthe og med mamman sin og bestemoren sin. De har alle forskjellige farger og har flotte foreldre som er friske og fine.
Jeg syns det er så fint at de vokser opp i et hjem hos noen,og blir sosialisert med andre hunder og barn og vant til lyder og ting som skjer i et vanlig hjem. Disse hundene er også allergi- vennlige,de røyter nemlig ikke,men må nappes 3-4 ganger i året.
Nå ligger en varm liten bylt og sover ved siden av meg,han er kosete og snill og god.

Håper noen vil kjøpe disse små,herrlige krabatene som beriker livet vårt veldig.

1 kommentar:

  1. Heldige, heldige dere som har to så skjønne vofser for tiden! Denne lille er jo bare til å spise opp, og ikke skjønner jeg at det skal gå an å levere ham fra seg... Men så tar jeg en titt på Lukas og skjønner at dere helt sikkert har det sånn som oss, det er vel greit med én hund. Og de er jo så valpete og kosete og skjønne disse gutta våre :)

    Jeg håper Emil (han har et annet navn i annonsen?) får et godt hjem, uansett! Og hvis det ikke dukker opp noen så beholder dere ham vel? Hvis ikke så må du si fra, vi kan også være fosterforeldre :)

    Klem til dere alle fra oss - Lukas er nydusja og litt fornærma akkurat nå...

    SvarSlett