Sider

onsdag 5. oktober 2011

Lett frost


Alfred kunne vært med i reklame for wienerpølser fra Gilde,leverpostei fra Stabburet.Han får ikke så mye men en liten godbit fra pappa,det må han ha..
Alfred kunne også meldt seg inn hos Natteravnene.Han er nemlig en B-hund. (som jeg er et B-menneske).Liker å være opp sent om kvelden og sove utpå på morgenen.Alfred vil ofte leke seint på kvelden,jeg bruker si til han at alle søsknene hans ligger nå i burene sine og sover.Mens han hopper å spretter rundt på stua.Så kanskje et medlemsskap hos Natteravnene hadd vært no`.
Tok litt bilder da vi var ute å gikk tur her oppe hvor vi bor i ettermiddag.Men det er jo så vanskelig å ta bilder og holde i båndet på hund samtidig.Jeg trenger begge armene for å greie ta bilder.Skulle ønske at båndet hans kunne festes en plass slik at armene ble ledig. Hmmmmm...Jeg syns trær er så vakre..men mitt kamera har ingen mulighet til å gjengi hvor vakre disse trærne er.

Her sitter han lille snuppeluren min. Han fikk beskjed om å sitte,for jeg skulle knipse.Også er det det dumme båndet da som alltid blir med på bildene...
Vi har rydda,ikke helt ferdig,på platten vår. Møbler er satt bort og planter er kasta. Hagedammen står øde og forlatt etter at noen måker har tatt fiskene våre i sommer.

Litt rot må til for å få det ryddig.
Alfred soler seg i september-sola. Nå kan vintern bare komme.
Jeg har noen veldig fine Lavendel planter som jeg har plantet i beddet mitt.De har aldri vært så fine som nå i høst.Jeg er så trist for at de dør.Det står på de at de tåler lett frost,men noen lett frost har det ikke vært her de siste årene.Så de ryker vel da tenker jeg.Akkurat som meg det,tåler egentlig bare lett frost jeg også..

3 kommentarer:

 1. Tusen takk skjønne, Karin :)
  - for alltid koselig ord på
  bloggen min, det varmer og
  gjør godt skal du vite ;)
  Skjønne lille Alfred ~.❀.~
  kunne godt ha vært med i en
  reklamefilm ja, hihi... Min
  lille Bamse er utslått på
  kveldene han, og vil helst
  sove godt oppi skinnfellen
  i godstolen :) Ønsker deg
  og lille Alfred en fortsatt
  fin kveld og helg :)

  Mette
  ~.❀.~

  SvarSlett
 2. Beklager at jeg gjorde deg svett! ;) Blir rett og slett litt matt jeg, så bare måtte få forbannelsen ut. Hehe
  NAV er ikke akkurat en stolthet for det offentlige Norge! Forøvrig tror jeg ikke de på NAV er så glade i meg heller. "Åh nei! Nå kommer det et brev fra hun der med tusen ord igjen!" Hehe
  Men det er ikke slik at jeg har for vane å sende klagebrev i hytt og gevær. Ellers er jeg kunde på mangt og mye, betaler mine fakturaer og klager aldri. Men så fungerer stort sett alt greit hos andre man må forholde seg til.

  Klem

  SvarSlett
 3. Heisan Karin :)

  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Nei, det er nok ingen bilder av henne i bloggen og kommer nok heller ikke til å komme, men om dere tenker dere godt om så vet dere hvem vi er ;) Vi vet nemlig hvem dere er veldig godt ;)

  Kan vel si at jeg kjenner dine svigerforeldre :)

  Ha en flott kveld

  SvarSlett