Sider

onsdag 14. desember 2011

ALFRED 2 ÅR IDAG HURRA!!!

Godgutten te mamman sin er 2 år idag.
Lille gullet te mamman sin som er stolt pappa til 4 småttiser som er rundt omkring i landet.Han er kos og snill og tålmodig.Har kjøpt nisselue til han med det var vanskelig få på ja.Tror han var mest opptatt av å ta dusken og gjøre ende på den.

Han har tatt hjertet te mamman sin...
Her er han med valpen sin som vi kalte Emil.Emil har nå flyttet til Stavanger.Alle valpene har fått nye,gode hjem.Så bra! De fikk det de ønsket seg mest av alt før jul.

De er nå så skjønne.. Tror ikke Alfred var sånn veeeeldig begeistra for valpen sin.

Her er han,ifjor på ettårsdagen sin.Ut på tur,aldri sur! Snø er tingen syns han.Noe av det beste som fins.

Alfred og den lille avleggern sin.Skjønne begge to. Grattis til deg lille vennen min...

5 kommentarer:

 1. Tenk at du har småbarn, Alfred - helt utrolig artig å tenke på :) Gratulerer så masse med dagen din i dag, håper du spiser godbiter og får rulle i snøen og alt som er fint på en sånn dag! Snuse-logre fra bruttern og resten av oss på haugen!

  SvarSlett
 2. Hva heter denne hunderasen?

  SvarSlett
 3. Hunderasen heter Cairn terrier.Det er en liten rase,den er allergivennlig.Den røyter minimalt, må nappes 3-4 ganger i året.Mye hund i en liten kropp. Veldig sosial,leken og familievennlig hund.Karin

  SvarSlett
 4. Heisann! Skal prøve å skremme deg litt mot PepsiMax... ;) Da jeg var student ble en av venninnene mine lagt inn på sykehuset etter eksamensperioden. Hun hadde levd på PepsiMax i leseperioden, og ble rett og slett forgiftet! Hun var skikkelig dårlig, og klarte i alle fall å skremme alle rundt seg til ikke å pøse PepsiMax. Prøv Bris/Farris blandet med eplejuice hvis du er glad i sprudlevann. Det er mye bedre for kroppen :)

  Når du får beskjed om at kvoten er brukt opp, er det ofte fordi bildene man legger ut har veldig stort format. Hvis du reduserer bildene til 1500x1000 pixler før du legger dem ut, vil du kunne legge inn massevis av bilder uten å fylle opp kvoten :)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig hilsen på bloggen... og le gjerne med meg du! :)

  Ja, det har sine klare fordeler å være alene også. ;) Da jeg var gift skulle helst alt være så moderne ifølge mannen. Han hadde nok blant annet fått hetta om jeg hadde dratt i hus den gamle "oldemorsalongen" da. Hehe

  Ønsker deg og dine en herlig julefeiring!

  Stor juleklem

  SvarSlett