Sider

mandag 30. januar 2012

Forandring av kjellerstue


Vi har en knallfin og ganske stor kjellerstue.Slik så den ut da vi flytta inn og hadde lagt vegg til vegg teppe på gulvet og plassert møbler der nede.

Ble ganske koslig,typisk kjellerstue,med bøker,spill,tv og gitar. Men ble den bruk?Neida..
Så ble den pussa opp,lagt varmekabler,lagt flis på gulvet og utvida og veggene ble hvite.Nye møbler kom til da de som stod der var for store.
Tøft gulv med varme i,en kul lilla farve,som heter aubergine. Og vi ble riktig så fornøyde.
Her er Karin under oppussinga,jeg er den som rydder og vasker og maler litt..min samboer er den som gjør det meste av jobben.

Tror vi først fikk feil farve på malinga vi skulle ha på den ene veggen,den til venstre. Den i midten er den som er riktig.

Siden min samboer er så flink til å stå på så må han jo få det han ønsker seg mest av alt...en bar.Og den laga han sjøl.

Er den ikke fin? Dette er en biker bar,røykfri sådan.Og det er to regler som gjelder,nr 1. Bartenderen har alltid rett. nr 2. Om bartenderen ikke har rett,se regel nummer 1. Så det så.

Til å begynne med hadde vi to stoler i denne tv-kroken,men de var ikke verdens beste stoler å sitte i og vi satt her omtrent aldri. Så ble de solgt og vi flytta tvn slik at den kunne ses fra soffaen.Men så syns vi det ble så langt unna,så da så vi heller tv oppe på stua. Så ble hele soffan og bordet flytta inn i denne delen du ser over her.Har ingen bilder av det,jeg syns det ble litt koslig men det ble veldig trangt. Så ble soffan og bordet flytta tilbake der det stod tidligere. Og nå har vi med lite penger flytta om,solgt unna og fått i oss en gratis soffa på finn og plassert møbler som stod andre steder og fått en kjempefin kjellerstue.Den inneholder bar:

Soffa og bord til gjester og folk som vil drikke seg kanon :-)

Det er ingen vindu her nede så bildene blir ikke kjempebra.
Vi fikk i oss en gratis 2-seter Ektorp,som vi la pledd og stoff over og handla putetrekk og tok to puter jeg hadde fra før,vips så hadde vi en koslig lappe-soffa.
Her er før bilde av soffan:

Hvis jeg skal beskrive fargen på denne så er det skumgummi- madrass farge.Her er den etter at våre kreative fingre har behandlet den:

Ble kjempefornøyd.Så slapp denne slitne soffan,som er god å sitte i,å havne på dynga,men fikk et nytt liv hos oss. Vi har to trekasser som vi har satt hjul på og så bruker vi de som bord.

Her sitter far i huset,som er veldig nøye og det skal litt til for han er fornøyd,men nå sitter han å er ganske så fornøyd ja.
I den merkelige kroken vår,så satt vi inn en bokhylle vi hadde fra før,og satt 3 hyller som rommer musikk og filmer. Så nå har vi også et lite bibliotek.


Her er det lille boktrollet vårt som skal passe på at alle bøkene blir lest ordentlig.
Det har vært nyyydelig vær ute idag,så lillegutt og jeg har vært å stukket nesa vår inn i Granåsen.Jeg er ikke glad i å gå i skogen alene,selv med hund,men idag så gikk vi et lite stykke innover. Tok noen fine bilder av lillgutt.

Her er mamsen godt pakka inn i lue,det er et sjeldent syn egentlig.

Så får man så fine røde kinn av å være ute.Ønsker alle en knakanes god mandag.
 

3 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint! Ser ut som dere har utnyttet plassen kjempegodt! Ha en fin tirsdag! klem fra Silje.

  SvarSlett
 2. Knallfint, Karin! Synes selvsagt biblioteket var særdeles vakkert jeg da :) Du må hive deg på bokelskere.no, jeg har sendt deg invitasjon og greier!

  Blir lite jobbing en stund ennå, har mye vondt dessverre, men jeg klorer meg fast og er her et par halve dager hver uke. Jeg *skal* tilbake!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Litt av en forandring! Forstår dere koser dere her. :)

  Jeg sto og så på fargen Aubergin en dag. Synes den er så lekker at det fristet å male tapeten på soverommet. Men ..hm... skal la det bli som det er en stund nå! ;)

  Jeg hadde ikke sagt nei takk til en mann som bygde inn peisen for meg, det må jeg innrømme. :) Og ellers hadde det jo vært riktig kos med en armkrok i helgene. Når jeg tar pause fra maling, trekking av gavl, snekring, osv. (Og mannen kunne ta pause fra klesvask, støvsuging og matlaging. ;))

  Du må visst dra en patent du også, for jeg fant på tankehopping, men tankeshopping sto du for. :)

  Klem

  SvarSlett