Sider

torsdag 5. januar 2012

GODT NYTT ÅR

Ja så er det kommet et nytt år igjen,velkommen 2012.
Vi stod oppå en topp ved der vi bor og tok litt bilder.Alfred var med oss.Det kom til flere folk som sendte opp raketter.Det gikk veldig greit med han.Han er mest opptatt av folkene rundt seg. Han er fryktelig sosial så det skal mer enn en rakett til for å skremme han.

Det er nydelig vintervær for tida.Masse snø og riktig så idyllisk.

Det er riktig så fint ute,men jeg syns det er kommet mer enn nok snø og det trenger heller ikke bli kaldere enn det er. Jeg er enn frossenpinn og jeg syns det gjør vondt i kroppen når det er skikkelig kaldt.1. juledag fikk jeg tannpine (igjen) og etter 3 dager,hvor jeg ikke holdt ut lenger,måtte jeg krype til korset og få fiksa tanna mi. Når det var over så tok en forkjølelse med noen deilige smerter i bihulene over.Så nå har jeg gått ei uke med det også,blandet med en dæsj hodepine og en dæsj potte- tett nese så blir blandingen riktig så herrlig.Men dette er noe som går over,men jeg har det sånn ganske ofte så jeg blir så lei.

Alfred har det bare fint.Han ble nappa idag,dette bildet er av han før han ble nappa.Han står på et bord i over 2 timer mens ei dame napper ut hårene av han over hele kroppen.Enkelte plasser,som under magen,på fotene og halen er visst ubehagelig for den lille tassen og han bet nappedama idag.Det syns vi er kjempedumt for sånn er jo ikke lov. Men han er ikke sur på henne etterpå,da leker de.Men det er jo et uttrykk for at han er lei og det gjør vondt så da prøver han å bite fra seg.Han har også bitt henne før,huff.. skikkelig ekkelt er det. Løpetid har han også,neida,han er en hanne,men han løper.Etter tispene.. Han er litt umulig å ha med å gjøre akkurat nå.Uler å piper inne og kan bo foran utgangsdøra for han vil nemlig ut hele tida. Men det går jo over..Kan ikke klage så mye da.Jeg skal gå å pleie mine bihuler,vet ikke helt hvordan men formen er ikke helt bra.Vi høres!

4 kommentarer:

 1. Godt å høre at stjerner ikke er jul, for jeg har slett ikke lyst å fjerne verken lyktene eller gullstjernene mine på en stund. :)

  Jeg kjøpte faktisk hele varebeholdningen til den lille gutten. :) Tre lykter hadde han. Disse to og en til med grønn bitteliten stjerne på. Men han løp sikkert hjem og hentet flere. Hehe

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for det! Du er nå søt er du! :)

  Må si jeg angrer bittelitt på at jeg tok den siste sofaen i hus, får nå har jeg fått meg et skikkelig dilemma. ;) Men ting pleier jo å ordne seg. :)
  Ja, jeg burde kanskje ha større hus... men egentlig er det perfekt i størrelsen dette her. Hadde større hus tidligere, og det var jo bare mer å holde. ;) Egentlig glad jeg har denne størrelsen nå. Må vel bare begynne å tenke LITT mer fornuftig. Hehe

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for det! Og det er nå gøy å forsøke ting og få ting til... selv om det ikke bestandig blir akkurat som jeg tenkte. ;)

  Finn.no gav ikke mye lyd fra seg dessverre, så jeg var nok ikke blant de som ble vurdert. :( Men det med taket ordner seg vel... en gang. Er såpass dyrt å bytte tak at det nok må vente noen år. Til jeg har fått fikset ferdig hage og andre ting. Men men... jeg skal vel bo her leeenge, så det er vel håp om å få det først på listen en gang i fremtiden. :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Det er faktisk ikke så vanskelig å lage en slik. Det tar bare en del tid. Spesielt med knappene. Jeg skal legge ut en beskrivelse av hvordan jeg gjorde det når den er ferdig jeg. :)

  Og jeg lager sikkert flere ja. Men nå må jeg jo først få denne ferdig selvfølgelig. Og så la fingertuppene hvile litt. De er temmelig såre. Hadde litt for kort nål til å stikke gjennom madrassen jeg har brukt som "fyll", og det ble litt bomming på hullet på baksiden innimellom... så jeg får håpe jeg husker å kjøpe fingerbøl og lengre nål når jeg kjøper flere knapper. Ellers vil nok fingertuppene mine si "Aldri mer!!". Hehe

  Men føler jeg lærte mye ved å lage denne, så hadde vært kjekt å lage flere nå som jeg vet mer hva som fungerer... og ikke. :)

  Klem

  SvarSlett